>Inca o intrebare

>
Ati implorat vreodata atentia cuiva? Nu implicit, nu asa…printre randuri. Ci direct. “Bai, da-mi atentia ta!! Te rog!!! Te implor!! Fac ORICE pentru atentia ta!!” Si totul fara efect? Ati patit vreodata chestia asta?

Cand ai atatea motive reale care striga dupa atentia ta. Si ai atatea lucruri ale tale care nu vor decat… sa fie ale tale. Si totusi tu stai si bati la usi intredeschise in mintea ta si inchise in realitate si lasi lucrurile astea ale tale sa se ofileasca si sa sufere si sa astepte. Si nu iti pasa. Nu vrei sa auzi decat o voce fie ea si sictirita zicand “da, ok, ai atentia mea acum. O ai pe toata. Pentru 5 minute, fie 10… fie… pana maine dimineata ai toata atentia mea”.

Incerc sa-mi dau seama exact, in termeni matematici, cam cat de lame sunt. Si nu pot, pentru ca nu stiu experientele altora. Nu-mi dau seama cat de “normal” este asta in acceptiunea lumii inconjuratoare. Asa ca ar fi al dracului de bine sa-mi dati un raspuns clar ca sa pot sa-mi fac macar o… statistica. Sa stiu macar cum stau.

MACAR ATAT.

p.s.: e ATAT de greu sa auzi strigatele altuia de ajutor atunci cand urli dupa atentie… iai… greu tare…

Ok, Radu, ai castigat.

Ziua de dupa
Asculta mai multe audio Muzica »