Madonna o sa ne ingroape pe toti sau – e-magic, ti s-a suit prafu’ la cap

Sunt ferm convinsa. Daca nu pica victima vreunul atentat sau nu ii pica vreun meteorit in cap ne ingroapa cu siguranta. O sa fie ultimul dinozaur.

Despre Madonna insa mai incolo. Mai intai sa-mi scuip tot praful din plamani si sa ma calmez. Bai fratilor, voua chiar vi s-a suit vedetismu’ la cap? Ce dracu’ a fost asta?? Cu Bestfestu’ am inteles – nu stiati cu ploaia, nu e voie cu umbrele, n-am stiut de pelerine etc etc. Da’ ce-a fost fratica asta?! Cum ati vandut voi bilete la de 3 ori numarul de oameni care incapeau in mod normal in spatiu?? Si cum dracului ati lasat voi oamenii aia direct pe iarba ca la hipodrom? Si daca dadea o ploicica ce dracului faceati cu mlastina? Mi-am suflat acum 10 minute nasul. Mucii mei arata a muci de miner. Ar trebui sa-i duc la laborator si apoi sa va dau in judecata.

In fine, a fost o experienta absolut ingrozitoare. Absolut ingrozitoare. N-am inspirat atata praf in viata vietilor mele. Era infernul. Nu se putea cumpara NIMIC. Mai, cum dracului ati lasat momaile alea sa vanda bauturi?! Cum?? De ce dracului ati mai dat jetoane daca ati angajat narcoleptici in cataplexie pe post de plimbatori de pahare? Ma, stiti care era treaba alora? Sa ia un pahar de pe masa si sa-l puna pe tejghea. Cam ca aia de la Bestfest,asa, ca idee. Nu sa sprijine frigidere si sa se intrebe ca niste ciori bete “aoleu fata ce ne facem ca se termina berea”. Am stat o jumatate de ora la o coada incerta in forma de movila in fata celor x umbrelute cu bauturi. Probabil serveau doar 2 oameni. Dupa jumatate de ora eram in acelasi loc. Mi-am bagat picioru’, am vrut sa-mi iau jucariile si sa plec. Dar am ramas eroic, savurand o inghetata de caramel, singura la care am reusit sa ajung in mai putin de 15 minute.

Cum dracului ati vandut voi bilete de o caruta de bani unor oameni care n-aveau NICIO sansa sa auda sau sa vada ceva, stand 10 pe un loc?

Mai baieti, voi mai aveti vreun pic de spatiu pentru creier? Sau e plin de e-uri de la euroi?

Bine ca mi-a dat mama mie creier si am stat intre pomisori ca s-o vad pe old lady. Adica langa scena. Stiti locul ala? Tribuna colt cu scena? E – acolo.

Si aici vine partea a doua a povestii. Bai, sa mor io daca inteleg pe astia de ziceti ca n-are voce. Mie mi s-a parut ca are voce de…Madonna. Pe bune, si sunt impresionata. N-am crezut ever ca cineva poate sa danseze atat si sa cante in acelasi timp.

Nepotrivita faza cu discriminarea. Am inteles perfect intentia, e laudabila, dar cumva contextul nu a fost tocmai bun. In fine, desi nu mi-a placut cum a picat momentul apreciez in continuare intentiile (chiar daca usor ipocrite) ale superstarurilor de a face un pic de educatie. In spatele meu un baiat zice ‘dutenferentari”. Mda. Ce sa mai adaug.

In continuare sunt usor debusolata. Nu stiu daca mi-e rusine de oamenii aia care huiduiau (pentru ca nu era absolut nimic de huiduit) sau doar casc a lene la discursuri de genul asta – fie ca sunt fuck bush, sau homsexuals and gypsies should be treated with respect. Nu ca n-as fi de acord. Doar ca nu prea cred …pasiunea. Miros a cliseu si ipocrizie – gen – sunt un star, dau un concert, tre sa zic ceva de bine, cam cum zic alea de la miss cu “world peace”. 🙂 In fine. E foarte mult de discutat pe tema asta.

In afara de asta, ce-aveti fratilor? Show-ul a fost foarte tare. Intr-un mediu de cacat. Ca aia e. Mi s-a luat si mie de tot hau-haul asta cu “organizare proasta lalala”. Da’ de data asta n-a fost organizare proasta. A fost… o gluma infecta.

Si concluzia e aceeasi pe care am zis-o la concert, sprijinita de tuia de langa tribuna vip cu gura cascata – bah nene, asta o sa ne ingroape pe toti.

6 thoughts on “Madonna o sa ne ingroape pe toti sau – e-magic, ti s-a suit prafu’ la cap”

  1. Bun, ma temeam ca am pierdut o mare chestie. Ce bine ca Leonard cinta pe ciment…. Plus ca nah, el e mai in virsta, nu danseaza, in schimb cinta, nu sta pe scena in chiloti si nu tine speechuri.

  2. Îmi pare rău că te-ai chinuit… Am stat pe metal şi n-am simţit praful decât la intrare şi ieşire. N-am simţit nici chestia cu 10 pe-un loc, ba chiar mi s-a părut respirabil (de obicei în spatele meu nu stă nimeni, din cauza înălţimii, hehehe). Spectacolul a fost perfect, extrem de legat şi de inteligent.

  3. Pai n-are legatura…cu chilotii sau…. Spectacolul a fost tzutz, cum zice si pushthebutton mai sus 🙂 Si sa stii ca n-a fost in chiloti decat pe alocuri. Si e un fenomen, mamaie… fara misto.

  4. Ca sa ma bag si eu in seama in ceea ce priveste cliseul si ipocrizia din ceea ce a spus Madonna pe scena: la prima vedere am spus si eu acelasi lucru. Pe urma insa m-am gandit ca totusi nu a aruncat chestia asta pe undeva prin vestul Europei, unde ar fi fost aplaudata, ci a ales sa o spuna direct celor implicati, asumandu-si riscul sa fie admonestata. La fel si cu “Fuck Bush” acum cativa ani… o fi parand a fi un cliseu, insa un cliseu care i-a paralizat vanzarile la “American Life”, atragand comentarii gen “Madonna nu mai este relevanta”. Si acum intreb cat de des se intampla ca un artist, fie el si in chiloti, sa faca treaba asta?

  5. Hmmm…. eu cred ca discutia asta este lunga. “Fuck Bush” era de la Bestfest (de aia am amintit-o), si pana la urma e o opinie personala… Am bagat-o in aceeasi serie pentru ca mi-am amintit.

    Cred ca treaba cu tiganii este totusi discutabila. Initiativa e una pozitiva, stim cum e cu drumul catre iad si cu bunele intentii insa… Cum am citit in mii de comentarii pe diversele site-uri internationale care au publicat stirea, chestia cu tiganii este extrem de sensibila, pentru ca e o forma aparte de discriminare. Discriminare exista, fara dubiu – probabil ca si eu as avea tendinta sa judec o persoana de etnie rroma pornind de la premise gresite. Insa nimeni nu-i discrimineaza pentru ca exista, pentru ca au alte culoare, pentru ca-s nomazi sau pentru ca sunt diferiti. Sau pentru ca au un accent. Sau pentru ca au fost candva sclavi. E vorba pana la urma de o reactie la un comportament violent, periculos, antisocial – ok, alimentat si de discriminare. Insa… hm. Stii ce spun – same all talk. Si ca sa la leg de un contraexemplu – nu cred ca-si discrimineaza careva pe aici pe asiatici. Care sunt din ce in ce mai multi si veniti la munca…

    Well… toate chestiunile astea pana la urma … stiute de mai toti le-am spus ca sa subliniez ca mi se pare ca si-a ales FOARTE prost ce isi asuma. Pentru ca pentru romani “tigani” nu mai inseamna de mult haine colorate, satra, palarie, mustata si pasiune. Nici macar ca latura pozitiva. Astea sunt doar povesti si amintiri din alta epoca. Acum vorbim de mertane, palate si manele, ca si coordonate inofensive. Si atunci cand un star de dimensiunile Madonnei se apuca sa transmita mesaje sociale, te-ai astepta sa aibe temele ceva mai bine facute, si sa atace problema un pic altfel. Lucruri care pot fi schimbate macar putin de tot prin mesajul unui icon pop. Avea o gramada de lucruri pe care si le-ar fi putut asuma pe plaiuri mioritice… Si cred ca i-ar fi iesit un pic mai bine.

    M-a intristat superficialitatea atroce, cam asta… mult mai mult decat am admirat curajul.

Comments are closed.