Avataru’ vieţii

Gata. Am fost, l-am bifat. Acum pot să-mi dau şi eu cu părerea, ca orice alt muritor.

Mie mi-a plăcut, nah. Şi pentru asta ţin să mulţumesc hoardei de cunoscuţi care mi-au demontat orice fel de aşteptare legată de filmu’ lu’ peşte. Am intrat acolo cu nicio aşteptare, none, zero, niente, nada.

Mie mi-a plăcut. Şi o să vă zic şi de ce mi-a plăcut. Mi-a plăcut ’cause I’m a girl :P. Mi-a plăcut lumea aia, cum e făcută şi cum se întâmplă lucrurile şi tot. E o poveste, naaah.

Acuma nah, nu discutăm despre faptul că m-au durut ochii toată seara de la iMax, că mi-a luat vreo juma’ de oră să mă obişnuiesc cu ce se întâmplă acolo, şi că – nah, că o zic şi eu – n-au, domnule, suport de suc!! Îngrozitor!!!

Dar, în concluzie, mie mi-a plăcut. Şi vă mai zic un secret – am fost singura căreia i-a. 😀

10 thoughts on “Avataru’ vieţii”

  1. Si mie mi-a placut. Poate tot pt. ca sunt fata:D Si desi l-am vazut 3D, am plecat cam bulversata din cinema si mi se tot parea ca my dear beau se impinge in mine. Nu se impingea:)

  2. Avatar zici? Io zic Ingloroius Basterds si 500 Days of Summer. Cica ala cu cel mai frumos batran in viata – Up in the Air este de vazut.

  3. Nu-mi palce ca este ideolog. Sablonul asta cu americanii rai care nu se mai satura si acum ataca (pina si) alte planete s-a cam fumat. Dupa cite filme s-au facut pe aceasta tema ai zice ca occidentul in general, capitalismul si americanii in special, sint cei mai “evil” din lume. Regizori si actori milionari de la Hollywood dau cu furie in sistemul care le-a permis sa se ridice.

    Facind abstractie de asta si luindu-l ca o poveste (cum foarte corect il vezi tu), very good. Talentul lui Cameron este “beyond dispute”.

  4. bai, deci mie mi-a placut maxim faza cu conexiunea cu copacul si sa mor de n-am avut si eu de cateva ori tripul way before avatar 🙂

  5. Ce atâta ,pf’? 😀

    Să vă iau pe rând:

    @Mihai – Ce are sula cu prefectura? (scuzaţi entuziasmul). Nu comparam Avatar cu ceva anume, ci îmi dădeam şi eu cu părerea despre el, aşea, pe aici…

    @Canadezu’ – păi, nene, filmu’ e un şablon umblător cu totu’. Povestea e, dacă îmi scuzaţi din nou exprimarea scabroasă, o mare labă tristă. Dar, şi din nou, scuzate îmi fie analogiile, aşa este şi Bambi. Da, le bag cam în aceeaşi ligă. Btw, şi Bambi îmi place.

    Cât despre treaba cu americanii, nah, Holywoodul a găsit un nou ElDorado – şi anume Fuck Bush.

    Nu am ţinut să-l decodez într-un anumit fel. Am fost, l-am văzut, am încercat să fiu sinceră cu mine şi cu voi, aşa cum încerc întotdeauna, şi adevarul este ca mie mi-a plăcut Avatar. În sine. Fără să compar cu altceva. Că de ce nu, că de ce da, că dacă Stăpânul Inelelor ar fi fost 3D…DA, DAR N-A FOST. 😛

    @runbaby da, păi şi mie mi-a plăcut. Tocmai asta a fost, că aşa de tare m-au speriat oamenii aştia, că nu mă gândeam ca e aşa elaborată treaba.

  6. @brand new friend
    women are all about emotions, dear, I was under the impression you knew that already…

    and pf is totally my line…:P

Comments are closed.