Hai cu 2012

Știu, n-am mai scris demult. E probabil cea mai mare pauză pe care am luat-o de când am blogul, și să tot fie vreo aproape 6 ani… N-am pățit nimic, nu s-a întâmplat nicio tragedie, pur și simplu… am obosit. Am obosit psihic, că fizic sunt bine-mersi. De la făcut aia, de la făcut cealaltă, hai să mă apuc și de chestia asta, hai să încerc și pe dincolo… și am obosit.
Am vrut de multe ori să încep și să scriu, despre cum e la Zimbrăria Neagră, despre filmele pe care le-am mai văzut, despre locurile pe unde am mai umblat și despre viață în general. Dar n-am mai simțit. Am vrut să iau o pauză de la așezat cuvinte unul lângă celălalt, măcar aici dacă prin alte părți n-am putut.
De vreo săptămână sunt în vacanță adevărată, acasă, în pat. După marele circuit al sarmalei în natură pe ruta bucurești-sinaia-pitești-bucurești am reușit în sfârșit să îmi cazez fundul în pat timp de câteva zile (că noaptea m-am cam jucat pe xbox și am făcut la puzzle).
Care puzzle?
Uite ăsta:



Și n-aș fi avut energie să îl fac dacă n-aș fi stat în umbra oxigenului emanat de brăduțul de Crăciun – care brăduț e viu, în ghiveci, pare a rezista cu bine. Molid românesc pur sânge, adoptat de la Praktiker. Pe luni îl despodobesc și-l pun în balcon, iar în martie o să încercam să-l plantăm.

Tot la umbra molidului împodobit am organizat anul ăsta și prima reuniune de Crăciun, cam de Sf Ștefan, așa, când ne-am adunat și noi de pe drumuri. Cu vin fiert, cozonaci, gustărele, porcărele (adică mâncăruri de porc) și filmul tradițional de Crăciun, pentru a treia oară pe anul ăsta The Great Dictator al lui Chaplin.

Pentru că tot am ajuns aici, hai să încheiem anul în notă pozitivă, cu discursul din finalul filmului, și să ne citim la anul mai cu spor ca în decembrie 2011.

4 thoughts on “Hai cu 2012”

  1. Hai cu 2012 că mi s-a luat de atâta stat și mâncat! La mulți ani, Andrada, și la multă inspirație la îndrugat verzi și uscate! PS Ne vedem în ianuarie la un ceai.:-)

  2. Si tie iti plac puzzle-urile? Noi tocmai am temrinat unul acum, inainte de Revelion. Nu de-alta, dar ne-am impiedicat de el prin casa vreo 2 ani! 😛 Si pentru ca nu am apucat sa-ti zic, La multi ani si un 2012 plin de realizari si dorinte ascunse implinite! 😉

  3. La mulți ani și ție! Da, îmi plac. Eu m-am împiedicat de ăsta doar vreo 2-3 luni, că l-am răspândit pe jos și apoi mi-a fost lene să-l fac. Dar odată ce m-am apucat, l-am și făcut într-o săptămână.

Comments are closed.