>BitDefender si ai lui

>Cu antivirusul n-am stiut niciodata. Mi se pare o chestie inutila, care blocheaza tot si iti ingreuneaza viata in loc sa o simplifice. Imi pare ca antibioticul luat la gripa. Sigur, iti da impresia ca ajuta, dar de fapt gripa trece la fel si fara, iar organismul tau va fi mai putin rezistent dupa aia. In plus am o experienta neplacuta cu un antivirus pe care nu l-am dezinstalat cum trebuie, peste care am instalat un bitdefender. Si a murit tot. A fost foarte, foarte greu sa intru in safe mode si sa rezolv problema. M-am descurcat singurica, cum fac mai mereu…

Am testat recent ultimul BitDefender. Ce sa zic… user-friendly. Imi place logo-ul lor. Faza care m-a secat cel, dar cel mai tare, a fost ca am programat niste scanari zilnice care ma scoteau din minti, efectiv, papand tot ram-ul cand aveam mai mare nevoie de el. Si ca niciodata n-aveam rabdare sa scaneze tot tot tot.

De gasit n-a gasit nimic, ceea ce e foarte bizar avand in vedere ca n-am folosit alt antivirus… Sa zicem ca asa o fi… Asta inseamna ca sunt norocoasa. Nu?

Si ca sa termin cu subiectul, partea cea mai amuzanta e ca aveam la master o colega care lucra la BitDefender. Si careia i se spunea BitDefender. Cred ca ar fi si mai amuzant daca ati sti personajul. Poate ca ea imi evalueaza articolul. Sa speram ca nu. Nu de alta, dar a fost scris pentru concursul PC News, si treaba asta e pe bani.