>Another kind of list

>
Nu e nici cu decizii, nici cu lepse, nici topuri… Vreau sa va cer ajutorul. Majoritatea persoanelor care intra aici, care “ma” citesc, care isi dau cu parerea, sunt oameni deosebiti. Ca sa fiu in continuare egocentrica (cum am fost toata viata), pot sa spun ca ma bucur ca pot aduna in jurul meu asemenea persoane. Mi se intampla si in cealalta viata, aceea “fizica” – asta fiind unul dintre putinele lucruri cu care CHIAR ma pot mandri. Si sunt convinsa ca si voi subscrieti la treaba asta (referitoare pe oamenii pe care i-ati adunat in jur, facand doar schimb de un gand-doua, apoi mai multe… si apoi poate foarte multe). 


Despre ce e vorba, acum ca v-am periat destul. Vreau sa fac o lista cu carti pe care sa le citesc. Dar sa va spun despre ce este vorba. Carti de care sa ma apuc si pe care sa nu pot sa le las, indiferent daca imi arde casa, daca ma suna Maica Tereza sa-mi spuna un banc de pe lumea cealalta, sau daca incep sa vad iepurasi alergand pe covor. Pe care sa abia astept sa ajung acasa sa le citesc. 

Vreau sa-mi spuneti voi care sunt cartile pentru care simtiti lucrurile astea. Aici, in comentarii. Sunt convinsa ca o sa aflu foarte multe lucruri… 

So? Help?