>Changeling

>
Nu stiu pe voi, dar pe mine m-a dezamagit. Nu mi-a placut de Angelina DELOC, desi are niste critici excelente pentru rolul asta. Povestea in sine da, sunt de acord ca era de pus in film, dar felul in care s-a intamplat asta… no. Din nou, ca in multe alte cazuri, dau bila alba pentru imagine.


Momente de intensitate prea slaba amestecate cu momente de intensitate prea mare, tras de par, miscat focusul stanga-dreapta fara nicio noima… Copilul-asasin mi s-a parut complet neconvingator. Irosire pentru talentul lui Malkovich.

Singurul convingator mi s-a parut asasinul in sine.

M-am simtit ca la teatrul de papusi, atunci cand vezi sforile de care sunt manevrate. Si mai dureaza si al dracului de mult.

Way overrated.


Cu cateva mici exceptii n-am fost niciodata vreo fana a domnului Eastwood, ca actor. Si iata ca se aplica si la regie.

Ce pot sa mai zic… desi intregul univers tremura de emotie in fata “interpretarii magistrale” a Angelicai (care, repet, pe mine m-a lasat complet rece, cred ca e ceva in neregula cu mine; mi s-a parut doar ca p..a ochii prea mult), se pare ca n-a luat Globul de Aur. In schimb Colin Farrel a tarat o statueta acasa pentru rolul din “In Bruges”. Hm. Sa insemne asta, totusi ceva? 😀

De gustibus…
PS.: And THIS is why I love GORZO.

Si se pare ca New York Times + New York Observer gave some pretty bad comments about it. 😀