>Nu orice casuta poate sa fie Dolce

>De exemplu, a mea nu e eligibila.


De vreo luna am luat marea decizie ca gata cu RCS-ul and we go digital. Asa ca ma gandisem eu la Dolce din simplul motiv ca imi place brandul… (deah… stiu ca e tot Romtelecom afterall…)

Dupa ce am asteptat o luna, iata ca vin voinicii sa instaleze. Azi dimineata. Inarmati cu o busola, imi spun ca balconul nu corespunde si ca antena trebuie instalata pe terasa blocului. Care terasa e incuiata. A ramas ca incerc eu sa fac rost de cheie +acordul administratiei si ca ma suna intr-o ora. N-am reusit sa fac rost de cheie, pentru ca toti nenii aia “responsabili” care o freaca de obicei jos la scara n-au fost de gasit. In plus, ceva imi spune ca nu imi vor da voie.

Si nu, n-am de gand sa umblu cu jalba-n protap sa adun semnaturi de la 51% din vecini… Plus ca ma ingrozeste ideea ca la cea mai mica problema cu antena trebuie sa umblu din nou dupa chei, sa bat din nou pe la usi, sa sincronizez asta cu venirea vajnicilor depanatori…

De aici, doua motive de nervi.

1. Domnii de la Dolce ar fi putut cere detalii despre amplasarea apartamentului, anuntandu-ma ca in cazul in care balconul nu e orientat corespunzator, ar trebui sa ma interesez din timp de faza cu terasa blocului.

2. Astia cu blocul lor cu tot.

So – no. Nu mai vreau niciun Dolce. Back to RCS, bagam DIGI prin cablu… (adica o strutocamila intre cablu si digital.