>Pinguinul visator

>

Adica iar viseaza al naibii pinguin… cu culori, sunete, tot ce vreti.

Azi noapte m-am plimbat la mare. Mai intai am plecat de una singura, noaptea – si m-am intors noaptea urmatoare. Din motive foarte greu de inteles, m-am dus la Mamaia, unde tot ce am facut a fost sa dormitez imbracata pe nisip si sa ma gandesc ” ia uite, nisipul asta seamana cu nisipul de la Praia da Rocha”, iar seara cand oamenii au inceput sa petreaca eu m-am dus la tren si m-am intors acasa.

Dupa care a venit momentul weekend-ului in vama. Imi amintesc drumul cu trenul si felul in care calea ferata se intersecta perpendicular cu o alta cale ferata, pe care venea in maaare viteza o locomotiva very SF looking (o vedeti in desenul atasat), pe care am “ratat-o” la mustata noi cu trenul nostru, de ma gandeam eu “bre, ce sincronizati sunt astia cu trenurile lor… o secunda mai tarziu si ar fi facut poc…”
Ajungem in Vama. Unde exista un local faimos dar nou unde aveam si rezervare (rezervare in vama, a? ce ziceti de chestia asta…). Gazda la care stateam zice – hai sa va vand un pont, chiar daca mergeti acolo, nu mancati – ca e scump si prost. Sa va invat eu unde sa mergeti? La care zic – “pai mai e ceva in picioare din locurile vechi? Soni mai e?” Asta zice – “da, au scapat cativa, stati sa va fac lista.”

In fine, multe detalii neinteresante, ma intalnesc printre altele cu o colega din generala (cu care am avut o rafuiala scurta prin facultate). Evident ca rafuiala s-a prelungit si pe taram oniric – dar intre mine si o prietena de-a individei. Stiu ca am zis “Eu… am glumit. Tu… esti cam proasta”.

hahahaha, cum sa visezi d-astea? Aaaaaaaaa.