>Azi am inima buna

>De fapt eu am inima buna mereu, si cine ma cunoaste stie chestea asta (da, da, hai, ca stiti ca asa e, sunt prea buna pentru lumea asta). Dar azi mai mult ca niciodata am decis ca e cazul sa fiu foarte buna. Asadar dupa ce v-am povestit de tabara asta a lu’ Mai Mult Verde (am auzit ca prin weekend se lasa si cu concerte si alte nebunii, asa ca va sfatuiesc SINCER DE TOT sa va bagati, ca aveti multe de invatat si o sa fie fun fun), a venit vremea sa va cant si eu la melodie cu cei 2%.

Sufletul meu este indoit. In privinta celor 2%, in afara faptului ca eu si declaratiile oficiale de avere, venit sau orice altceva de genul asta, nu ne avem prea bine, mi-e si foarte greu sa va sfatuiesc. De ce?

Pai 1. – avem in coltul din stanga Charity Gift. Proiect in care eu m-am implicat din cand in cand, e adevarat ca nu atat de mult cat as fi vrut, dar suficient cat sa prind drag de el. Iar 2. – in coltul din dreapta avem SMURD . Despre SMURD nu trebuie sa va povestesc multe, pentru ca stiti cu siguranta cam care e treaba si cat de misto sunt. Extra-argumentul care ma impinge de la spate sa vorbesc despre ei este faptul ca ai mei colegi de plantatie au investit niste eforturi si niste idei foarte dragute in campania 2% pentru SMURD.

Asadar, nu pot sa va spun exact ce sa faceti, dar tocmai v-am dat niste idei. Si daca tot vi le-am dat, investigati si voi (ca d-aia v-am dat link-uri la botu’ calului) si luati niste decizii BUNE. (ca de iresponsabili care nu pot lua decizii sunt satula pana peste cap).