>Gegen die Wand / Head On

>Dupa ani si ani si ani in sfarsit vad si eu filmul asta. Am citit de curiozitate mai multe opinii, post vizionare. Pareri multe, variate, si tocmai de aia am ajuns la concluzia ca e loc si pentru a mea.

I was very much into it. Ca sa zic pe romaneste, a fost fix pe gustul meu. Nu va povestesc despre ce e pentru ca daca l-ati vazut stiti, si daca nu l-ati vazut probabil vreti sa aflati singuri.

O sa amintesc si eu ca am iubit “I feel you” ala in ambele dati in care a aparut, nu cred ca era melodie mai buna de pus acolo. Ochii… ochii aia negri ai tuturor personajelor. Ok, recunosc I’m a sucker for deep black eyes (adica aia altfel decat ai mei), dar – uau. Asa ochi negri si adanci ca in filmul asta nu cred ca am mai vazut. Deh, turci. Ce sa zic. Bai, bai, si faza aia cand iese ala din puscarie si ajunge in lumina si i se vad ochii sub ochelarii de soare… M?

Citeam pe un blog in seara asta ca autoarea nu intelege cum unii traiesc asa random. Sunt asa haos. Mm. Pai… despre asta e. Pasiune, haos, random. Lipsa de control din cauza unei intensitati care arde. Foarte, foarte tare!

Si da, am eliminat la solutie salina la un moment-dat de era sa inund salteaua.

Va mai zic ca personajul feminin e nascut pe 16 iunie (dhaaa, si dhaaa – am remarcat) si ca actrita care il joaca e ex-pornostarleta.

Pentru exemplificare am ales ceva gasit pe youtube, un videoclip la o melodie tiganeasca de pe soundtrack – Fanfare Ciocarlia care estem interpretand – care treeeeece asa frumusel prin cam tot filmu’:

Bai, tare misto film.

Later edit: “I feel you” – ce va spuneam…