Love story…intre gasteropode

Intr-o seara, Eusebiu a inceput sa planga. Intre toti melcii hermafroditi de pe lume, se simtea singurel, neinteles si complet nefericit. Ochii i se bulbucasera atat de tare de la plans,  incat devenisera grei ca plumbul, si Eusebiu aproape ca a alunecat de pe geanta textila a Ralucai. Plangea cu sughituri la 5 dimineata,trezind tot cartierul Militari, astfel incat am luat decizia sa-i gasim o prietena, inainte de a avea de-a face cu administratia sau primaria de sector.

Cateva nopti mai tarziu, a aparut Florentina. Vestea ca am infiintat o agentie matrimoniala pentru melcii heterosexuali ii falfaise pe langa ochi, asa ca s-a gandit sa-si incerce norocul. Am dus-o in vizita la Eusebiu. E drept ca e un pic mai inalta decat el si chiar ceva mai…trupesa, dar va jur ca a fost dragoste la prima vedere.

Melcul Eusebiu
Melcul Eusebiu
Melca Florentina
Melca Florentina

2 thoughts on “Love story…intre gasteropode”

  1. hahahahaha….deci s-a straduit saraca Florentina sa il atraga pe Eusebiu din greu…ma jur…a falfait din gene pana cand i-a cazut una…acum e invalida de “razboi” dar e bine ca Eusebiu sta pe langa fundul ei (care este) si o oblojeste..strategie clar

Comments are closed.