Porunca de la printesa

Madama de aci m-a procopsit cu o leapsa. Sa purcedem, asadar:

1. Daca ai putea sa intri si sa traiesti intr-o carte care ar fi aceasta ? Motiveaza alegerea facuta! (dar intr-un film?dar intr-un cantec?)

Greeeu, greu, fa Florico…(era o vorba folosita de mama, don’t ask…). Cred c-as merge pe ceva gen “Maestrul si Margareta” – desi ma sperie un pic ideea de a da cu ochii de dracu’.

Film: Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Canticel: “Enjoy the ride” (Morecheeba)

2. Daca ai putea sa ti alegi prenumele care ar fi acesta? Dar in cazul in care ai fi de gen opus?

Me likes me name. Daca eram mascul, as fi fost cu siguranta un Alex.

3. In ce alta tara ai vrea sa traiesti pt 1 an si de ce?

Asta e taaare dificila. Cred ca in Noua Zeelanda. Nu stiu de ce. Imi suna bine.

4. Care e visul cel mai neobisnuit ce l-ai avut si ti-l amintesti?

You DON’T want to go there… Eu visez neobisnuit in fiecare seara/zi/dimineata  in care dorm. De la rastalmacirea greu de imaginat a faptelor intamplate inainte, pana la chestii care n-au absolut nicio legatura cu nimic. Chiar mi-e greu sa raspund. Si nu pot sa raspund.

5. Povesteste o zi din viata ta imaginandu-ti ca esti un animal.

Dorm, dorm, dorm. Ma intind pe spate cu labutele in extensie si mai doooorm. Cineva ma scarpina pe burtica. Ok, devine enervant. Ma ridic si ma mut undeva unde sa ma lase in pace. Si dorm din nou. Ma trezesc intr-o criza de stranut. E cam nasol sa fii pisica si sa fii alergica la pisici. Se rezolva cu niste claritine, asa ca pot sa mai dorm un pic pana se face maine.

6. Daca ai putea trai in pielea altcuiva pt o perioada limitata de timp, cine ar fi aceasta persoana si de ce ai ales-o?

Pai as alege exact pe opusul meu – un barbat scund, slabanog, brunet, plin de bani si cam prost. Ups, cred c-as fi un arabete mic, slab si prost. De ce? Pai ca sa ma lamuresc cum e sa fiu tot ce nu sunt.

7. Daca te-ai trezi singur pe lume, care crezi ca ti-ar fi primele ganduri si ce ai face prima data?

Primele ganduri ar fi ca THIS IS SO NOT FAIR. (in varianta tragica – adica as boci cateva zile pana n-as putea sa mai deschid ochii).

Si dupa aia mi-as face bagajele. Simplu.

Se da mai departe cui doreste, cui pofteste, cu rugamintea sa ma anunte si pe mine, sa nu mor proasta.

4 thoughts on “Porunca de la printesa”

  1. Maestrul si Margarita (in romana e Margareta?) este cartea mea preferata, dar ma imaginez destul de greu traind in ea. De dracu’ nu m-as teme, dar m-as teme sa nu vina cineva sa ma acuze ca ascund valuta 🙂

Comments are closed.