Neprevăzutul ne mănâncă pe toţi

Am abandonat blogul ceva vreme din cauze …neprevăzute. Despre care n-o să zic decât că sunt pozitive :). (BTW – am pus gheruţa pe Decât o Revistă. Foarte mişto, felicitari!).

Am de recuperat enorm la concurs – despre Superblog vorbesc. Vai, dar şi când revin… o să vedeţi voi.

Joi ne vedem la zilele BIZ, ziua pe tema CSR. Eu o să fiu acolo în calitate de voluntar Charity Gift. Dacă daţi pe acolo, wave and say hi.

Duminică, la Gaudeamus, la 11 dimineaţa, se lansează Romanul Tabu. De anunţat nu m-au anunţat încă, dar din moment ce scrie că …particip, presupun că …particip. Surpriza plăcută – pentru mine – a fost că titlul coincide cu capitolul scris de mine. Nice 🙂 Aşadar, dacă n-aveţi ce face duminică dimineaţa-prânz, ne vedem la Romexpo.

Acum e tot duminică, e 8 dimineaţa şi mă apuc de treabă. Am de scris pentru copilul Ionoukăi – nu, Ionouka nu a născut :)), dar are un job care e mai ceva ca un copil. So, dacă vă pică-n mână vreo ediţie de Bucureşti a revistei Zile si Nopti, uitaţi-vă cu atenţie, că s-ar putea să vă împiedicaţi şi de vreun textuleţ pinguinesc.

Soundtrack-ul zilei:

2 thoughts on “Neprevăzutul ne mănâncă pe toţi”

  1. Mda, nu-i o coincidenta cu titlul. Acum, nu ca sa ma laud… dar eu am propus sa se numeasca asa (la concursul acela pe Tabu, daca stii), dupa numele respectivului capitol si asa a ramas. Nici ca se putea altul mai potrivit. Felicitari 🙂
    Deci duminica…viitoare, presupun. N-as vrea sa stiu ca s-a intamplat azi si nu tu invitatie, nu tu nimic…n-ar fi frumos din partea editurii ;(

  2. Ei, iată că nu ştiam de concurs. Cred că a avut loc într-o perioadă în care eu am fost cam prinsă cu niste treburi… Mă simt flatată, mulţumesc.

    Da, săptămâna viitoare, nu duminica asta. :p

Comments are closed.