ă…0 pentru România

Prespun că știți că s-a întâmplat. Marele eveniment de pe iRealitatea tv care este.
Pe mine nu mă mai afectează lucrurile astea. Nu mai am așteptări. Sunt zen. Toleranța mea e la un nivel extrem de ridicat, poate pentru că sunt egoistă, sau poate pentru că așa m-am autoeducat. La momentul marii ceremonii de decernare, însă, eram însoțită de cineva care n-are limita asta așezată prea sus. Așadar, vrând-nevrând, am atacat subiectul și l-am perpelit un pic pe toate părțile, până i-am pus eu capăt, nemaifiind de mult interesată therefore nici atacată de inepțiile din media. Mai exact, am apăsat butonul roșu de pe telecomandă și am mai turnat un pahar de vin.

Dar totuși ceva din discuția respectivă a ramas rătăcită undeva prin colțul unei microcircumvoluțiuni. Poate de asta mi-a sărit azi în mijlocul ochiului articolul asta din Cațavencu.

Un singur lucru vă mai zic. Doamnelor și domnilor, actorul anului esteeeeee:

2 thoughts on “ă…0 pentru România”

  1. OMG! OMG OMG OMG. Reclama asta is priceless. Andrada what r u doing to me?

    Acuma nu mai stiu pe care sa o pun pe locul unu in top – aia la Oriflame cu cartonul cu poza incantatoarei Monica Tzatzoiu si cu si mai incantatoarea ei voce pe fundal sau pe asta in care Piersic foarte senior ma mozoleste libidinos prin sticla de la monitor indemnandu-ma sa ma spal la Nufaru’?!?!

    Of, tough choice.

Comments are closed.