Marinaru’ i-a dat clasă prostănacului

N-am vorbit în viaţa mea de politică. Pe blog.
Nu-mi place să dezbat pe teme politice, nu-s înflăcărată apărătoare a vreunui om politic sau vreunui partid.

Dar m-am uitat la dezbaterea din seara asta cu popcorn în braţe. Ca la sitcom. Şi am văzut cum ,,mitocanul” îi dă clasă ,,diplomatului”. Adică am văzut cum Geoana şi-o ia cu spume verzi la – TEORETIC- propriul joc – la argumente, la eleganţă, la politică externă. Băse e acuzat ca e ţăran, că e coleric, că are apucături grosolane, şi totuşi în seara asta Geoană a fost un birjar de carieră. Pe scurt – Băse a fost mai domn. Mai că-mi tremură mâna scriind aşa o expresie relativ oximoronică.

A fost amuzant.

Singurul moment complet anost a fost ăla în care prostănacu’ s-a apucat să recite pomelnicul cu promisiuni (probabil scris în palmă, ca tot restul aberaţiilor cu care a defilat). Băh, mutulică, chiar crezi că mai pune cineva botu’ la pomelnice? Complet nefondate? Ah, da, mă scuzaţi – ,,vom găsi resurse” – ăsta a fost argumentul general valabil. Asta şi ,, trebuie să facem ceva”.

E criză. Politica e un smârc pervers şi scârbos. De făcut nu sunt multe lucruri de făcut, în orice caz, nu la nivel spectaculos. Nu suntem cretini, vedem asta. Înotăm în mâzga asta cumplită on a regular basis. Da’ măcar fă-ţi, frate, temele. Exersează la RETORICA. Întreabă ce legi s-au mai votat in ultimele 2-3 luni. Nimic extravagant. Doar – ştii tu – chestiile alea pe care ar fi normal să le stăpâneşti.

Şi nu, nu zice ,,mai aveţi decât 3 zile de mandat”. Şi nici ,,răului care îl scoate din mine”.

Şi mai ales NU, nu te duce să joci o miuţă nocturnă cu Vântu în ajunul marelui măcel. Sub nicio formă.

Ah, şi nu – nu dai din mână ca Ceauşescu când ai în spate umbra roşie a PSD.

Şi după aia vii la tv şi te pui cu Marinaru’. 😀

P.S. Citatul afişat pe Money Channel e ,, Candidez la preşedinţie fără să am vreun dosar penal”. De fapt omu’ nostru’ doxă de eleganţă a zis ,, Candidez la presedinţie fără să nu am niciun dosar penal”. Cool, hell, yeah!

P.P.S. : Da, mă, şi pe mine tot Turcescu m-a convins. Îl votăm? E piteştean, de-al meu. 😀

16 thoughts on “Marinaru’ i-a dat clasă prostănacului”

  1. Din pacate populatia rurala nu se uita la dezbateri televizate. Ea voteaza in majoritate cu PSD din inertie, adica cu domnu’ Iliescu, cine altcineva?. Deci Geoana are avantaj in sondaje 54%.

  2. 🙂 un prostanac/marioneta contra unui maniac obsedat de putere la o emisiune hibrid gen ” surprize surprize + tradati in dragoste = love”!!!!!!
    Normal ca si-a furat-o prostanacul.
    Batranul lul de mare are stil (macar atat), dar oricare ar iesi tot ne innecam.
    Mie mi-a placut Remus Cernea, macar avea tricou cu Pink Floyd (e si baiat destept…. zic eu, sau… se imbogatea si unul tanar).
    Apropo canadezule, mare parte din pop. rurala voteaza sau a votat cu Base, unii chiar de 2-3 ori :); aia cu Iliuta au trecut Styxul mare parte.
    O sa-l trecem si noi prematur … daca avem noroc. Traiasca Romania DEMOCRATA

  3. Paul,

    Din cite citesc eu rezultatele, Basescu a cistigat in catunele rurale Arad, Timisoara, Sibiu (fieful lui Johannis!), Ploiesti, etc. In schimb Geoana a razbit in metropolele Botosani, Urziceni, Vaslui et comp.

    La Bucuresti, unde se concentreaza masa liberalilor, l-au ascultat pe Crin si au votat cu Geoana. Nu a fost, insa, destul…

  4. Pai da, că a apărut INFERNALA MAŞINĂ DE FRAUDĂ din diaspora.

    Canadezule, cred că tu ştii mai multe despre asta… Recunoaşte – tu manevrezi MAŞINA! Tu ţi-ai dus strămoşii subcombaţi la vot, ai inventat membri suplimentari ai familiei şi ai mai şi votat multiplu :)))))

    PS: vezi că aştia de-au comentat mai sus mi-s moldoveni TOŢI (nu-s sigură de evergreen … iar eu mi-s argeşeancă aka bucureşteancă în ultimii 9 ani. Shhhht. 😛 😛 😛

  5. hmmmm…. aici vorbim de rural sau urban, k ultima oara cand am verificat Botosani Buzau Vaslui Bacau ,satele astea sunt si resedinte de judet (adica orase cu 100-200 de mii de locuitori)iar in judetul Timis (de exemplu) sunt vreo 100 de comune.Si Iasul o fi oras (aprox 400 de mii de locuitori), o fi fost oare capitala (nu conteaza nu traiam), oare are printre cele mai bune facultati din tara? nu nu moldova = rural (tarani) restul tarii = urban.
    ps. ca sa nu fiu acuzat de nationalism local tin sa mentionez ca sunt de 5 ani in Bucuresti si originar din Bucovina (Bucovina NU E MOLDOVA http://ro.wikipedia.org/wiki/Bucovina)iar acolo a castigat Base

  6. Daca m-ati prins, ce sa mai fac…

    Am inchiriat un truck si am platit doua familii de chinezi sa voteze ca cetateni romani care si-au pierdut pasapoartele 🙂

    Aici familile de chinezi sint numeroase fiindca au plecat din China unde aveau restrictie un copil pe familie si acum isi fac de … cap (?).

    Total: 12 voturi pt. Base.

    (In realitate am stat acasa fiindca acum 4 ani, cind m-am dus sa votez, m-am asezat la coada si dupa 4 ore eram in aceeasi pozitie.)

  7. aci s-au pus la dispozitie jeturi din partea aliatilor

    diaspora, capsunari domle, voteaza pe cico,ulei si zahar 😉

Comments are closed.