Noutăţi

Pe rând – Shutter Island, Casablanca,Interbelico, Control, Sâmbătă-Duminică-Luni, An Education, Hurt Locker.

Shutter Island – recomand. Clasic, but still alive. Tocmai am citit un tweet care spunea despre film că e ,,cel mai prost din viaţa mea”. Nu a mea, a celui de pe twitter. Hm. Asta nu face decât să întărească afirmaţia mea, trust me… :D. M-am prins care-i şpilu’ de pe la sfert şi restul filmului n-am făcut decât să torn spoilere în urechea însoţitorului. Ehz… totuşi asta nu mi-a stricat distracţia – am stat cu ochii mari să văd dacă am avut dreptate. Damn I’m good…
Casablanca – locul cu ceaiul la 3 lei şi prăjituri d-alea de care ne e dor tuturor. Am fost acolo vineri, cu fetele de la Charity Gift. Ah, btw, de vă doriţi voluntar, de credeţi că puteţi ajuta cu ceva, nu pregetaţi să mă anunţaţi, wherever you are. Treaba merge mostly online, aşadar geografia nu se va pune în calea fericirii noastre. 😀
După Casablanca am dat o tură prin Interbelico şi mai apoi Control, să turnăm nişte pizza dar şi alcool peste prăjiturele.
Duminică – teatru. ,,Sâmbătă, Duminică, Luni” – la Amfiteatrul Naţionalului. Piesa uşurică, cu distribuţie grea. Numai bine pentru un sfârşit de weekend. Acasă am stat să mă holbez la Hurt Locker, pe ProTV. Call me stupid, dar nu înţeleg why so many Oscars. Aproape că îmi pare rău că l-a luat pe Avatar. And – FOR THE RECORD – eu am ţinut cu Inglorious Basterds.
Uitasem de ..An Education” – film uşurel englezesc, dulce-amărui, cu muzică franţuzească şi suspine. De văzut neapărat neapărat. Frumos, frumos, I tell you.

Azi – o problemă de principiu. De coloană vertebrală. Zic că am făcut alegerea corectă. Rămâne de văzut.

Am înaintea mea o săptămână complicată. Intense activităţi muncitoreşti azi şi mâine, şedinţă importantă miercuri, întâlnire cu pisicile cu guler de dantelă miercuri seara, o vizită la medic joi (I’m ok, just checking).

Şi agenda rămâne deschisă…

3 thoughts on “Noutăţi”

  1. Salut Ionouka! Uite cum e cu pisicile dantelate de miercuri: doua arte s-au unit si dau impreuna, deodata, “frumos” si bucurie oamenilor. O arta este pictura – pe portelan de aceasta data si va fi prezenta prin 2 colectii dintre care una cu pisici. Cealalta este masajul si va fi prezenta prin mici ritualuri.
    Asadar, daca ai dispozitie de rasfat, ia-ti o prietena si veniti sa vedeti ceva frumos, sa beti un cocktail si sa incercati o forma de masaj sau alta.
    Zona este piata Rosetti, strada Sperantei, cea dintre banca Raiffeisen si shaormerie, la numarul 20.

    Enjoy!

  2. Mi-a placut Shutter Island. L-am vazut de 2 ori si, recunosc, daca prima data nu am apreciat munca lui Di Caprio (mi se parea ca rolul nu i se prea potriveste, inainte sa vad finalul), la a 2-a vizionare, cunoscand deja subiectul, mi-am dat seama din nou ca e un actor ” dat dreaq” de bun. Mi-a placut. Chiar daca nu am reusit sa inteleg care era de fapt adevarata poveste.

Comments are closed.