Am concurs de la Noaptea Bibliotecilor!


Eh, iaca, dacă nu știați, aflați acum. După atâtea nopți de muzee, galerii, filme românești și scurt metraje, avem pe 1-2 octombrie și Noaptea Bibliotecilor, eveniment național organizat de Asociatia Excedo în parteneriat cu ANBPR și Asociatia Marketer Club! Păi să vă mai plângeți voi acum că nu aveți timp să dați pe la bibliotecă! 😛

Și pentru că niciodată nu avem destule cărți, eu vă dau acum premiu patru exemplare din colecția Sherlock Holmes, de la editura Adevărul. Da, facem concurs cu dublă miză nobilă – voi aflați de un eveniment mișto și tot voi primiți niște cărți.

Le vreți? Ce e de făcut? Păi nu mare lucru – dați like pe pagina Nopții Bibliotecilor și pe cea a lui Adevărul, lăsați-mi un comentariu în care să-mi recomandați cartea voastră preferată din toate timpurile și negociem, ne gândim, discutăm pe teme de Sherlock.

De câștigați, vă puteți ridica premiile direct de la bibliotecă în seara evenimentului, sau el se poate trimite și prin poștă în caz de necesitate geografică.

Vă aștept cu paginile deschise să-mi ziceți ce să mai citesc.

Și vă dau și melodie frumoasă, să intrați mai bine în mood de lectură:

Uah, ce generoasă sunt, aproape că nu-mi vine sa cred!

12 thoughts on “Am concurs de la Noaptea Bibliotecilor!”

  1. Sigur nu e cea mai mirifica poveste din toate timpurile, insa “M-am hotarat sa devin prost” a lui Martin Page mi-a placut mult. Modul in care autorul se raporteaza la lume si felul in care reactioneaza la ceea ce (i) se intampla reuseste sa te faca sa zambesti, chiar daca situatiile nu sunt intotdeauna atat de amuzante.

  2. @Razvan – am citit deja. Plus O perfectă zi perfectă și O poveste de dragoste, poate. E unul din contemporanii mei favoriți.

    @Camelia – true, true… Din păcate iată că nu se dă năvală. Deocamdată.

  3. Eu la alea n-am ajuns, dar o sa le caut.
    Ar mai fi o carte, mai funny putin si plina de subtilitati “Cine mi-a furat cascavalul” a lui Spencer Johnson, parca.

  4. Iti mai pot recomanda niste carti de care era foarte incantata prietena mea: “Brida” – Paolo Coelho si “Cele cinci limbaje ale iubirii” – Gary Chapman.
    ps: “Mananca, roaga-te, iubeste” cred ca ai citit-o deja. Ca de obicei, cartea bate filmul.

  5. Dupa Coelho nu mă omor. N-o să mă dau acum rotundă, zicând că e prea ușor pentru mine. Dar am făcut o oprire la Alchimistul – care mi s-a părut ok – după care nu mi-a mai plăcut nimic. N-am citit eat, pray, love, am căpătat un fel de oroare nejustificată (poate) de ea după film. O să încerc să-i dau o șansă.

  6. Din cate am inteles, nici ei nu-i prea place Coelho, insa de Brida a fost chiar incantata 🙂
    Iar de filmul “Eat, pray, love” a fost chiar dezamagita, mai ales avand in vedere ca citise cartea inainte.

  7. ps: Sa stii ca eu nu ma supar ca nu da lumea navala 🙂 As putea sa ii fac cartile cadou prietenei mele de ziua ei si s-ar bucura foarte tare! :-“

  8. Iti recomand sa citesti operele lui Thomas Hardy: “Tess of the d’Urbervilles” si “Far from the Madding Crowd”. Sunt foarte faine!
    O seara buna!

  9. Sunt atat de multe carti care mi-au placut, incat mi-e aproape imposibil sa ma refer la una singura. Totusi, ca sa ‘promovez’ patriotismul, as aminti un titlu peste care, poate, multi (cu siguranta nu si tu) au trecut cu vederea, sau nu i-au acordat atentia cuvenita: Creanga de aur- Mihail Sadoveanu. O carte plina de intelesuri ascunse.

  10. @shoto cu Tess am încercat să fac cunoștință prin copilărie, nu prea mi-a ieșit… Poate acum îmi iese.

    @Oana – eu cu siguranță am citit cartea asta, dar a trecut atât de multă vreme de atunci încât ar trebui neapărat s-o recitesc, am doar niște amintiri pline de praf

Comments are closed.