>Me and my apple

>
Prima tangenta cu … marul… a fost la Tempo, cand in loc de PC mi se repartizase un …mar. Panica totala. Mi-a luat juma’ de ora sa aflu cum se deschide cd-rom-ul. Plus ca bulinele din stanga in loc de casutele din dreapta windows-ului m-au debusolat foarte mult timp. Cel mai mult am suferit pentru yahoo messenger. Pentru ca aveam un sistem de operare destul de vechi si nu puteam instala cel mai nou messenger pentru macintosh. Groaznic.

Acum lucrurile sunt mult mai ok. Sunt fericita detinatoare a unui iMac de 20”. . Ne intelegem bine, ne distram impreuna. El imi face mie poze cu camera, eu lipesc post-it-uri amuzante pe partea de jos a … lui (era sa zic – a monitorului, dar e impropriu spus, atata vreme cat monitorul este… el).

Imi place ca se aude muzica ok din el. fara boxe, i mean. Inca invat cum e cu shortcut-urile marului… Cand tastez, ma simt ca untr-un film sf, pentru ca are tastatura aia cu taste subtiri si fine in cadru metalic. Iar cu vazutul filmelor pe el… e ceva… de vis.

Daca castig banii aia de la pcnews, ca tot scriu de scriu de scriu de scriu despre maretul concurs si maretele premii, imi iau un iMac si acasa. Ca pe asta de la munca nu pot sa-l tarasc dupa mine…