Ediţie specială – primul chick-lit românesc

editie.3d_2 O am. Există. E albastră şi frumoasă şi nouă. Şi se găseşte în librării şi chiar pe net. Miroase a carte proaspătă. Se numeşte ,,Ediţie specială”.

Până azi nici nu prea am conştientizat cât de importantă este pentru mine. Deşi ieri am fost la lansare, am spus 2-3 vorbe împiedicate în microfon (mai împiedicate decât ale celorlalte co-autoare – deh, am întârziat, aşadar a trebuit să fiu prima) şi am plecat cu ,,prada” şi cu titlul oficial de ,,scriitoare” în buzunar.

Abia azi am citit-o. Şi vă promit că-i amuzantă, că o să fie o lectură mai mult decât plăcută şi că veţi empatiza cu Liza mai mult decat cu Bridget Jones. Pen’ că Liza vorbeşte româneşte, a auzit de Elodia, se plimbă prin Sibiu şi locuieşte în Drumul Taberei.

Sunt tare mândră :).

7 thoughts on “Ediţie specială – primul chick-lit românesc”

  1. I want it!!! vreau vreau vreau! Si vreau si eu sa scriu carti si sa le mai si placa oamenilor! Hihi, pana atunci mai am ceva …

  2. hihihi…abia astept sa o citesc…si apoi te fugaresc cu ambele carti pana cand te imiedici cu 2-3 vorbe in scris si pe hartie, nu scapi tu asa usor. Ai devenit scriitoare? Asuma-ti domnisoara fanii:D

  3. felicitatiuni! mandra de tine. abia astept sa imi completez colectia. aaaa…si ce cuvinte impiedicate ai spus?:P

Comments are closed.