>Monoloagele taximetristului – episodul 11 – Misoginul rutier

>
(deschid usa – el urla) – CUM VA CHEAMA? A, ok. Si unde mergeti? … Cam nasol… Nasol. De acolo vin. Bine, n-am venit de acolo la comanda, dar am lasat pe cineva si am pornit usurel pe 1 mai.


(la un semafor) – aaa, n-am vazut ca era femeie, ca n-o lasam daca vedeam ca e femeie. Nu sunt misogin, dar femeile sunt rele rau la volan. N-aveam nimic cu ele daca nu faceam accident cu una. Nu eram cu masina asta, cu alta, cu o dacie din aia normala. Si n-am vazut eu ca era femeie, ca n-o lasam…

De fapt cu doua am facut accident, nu cu una singura. Trei de fapt. Doua mi-au intrat in portbagaj si una in usa din dreapta. Dar nu cu masina asta, cu alta. De fapt stai, a intrat una in mine si cand eram cu masina asta. Da, si in portbagaj la asta mi-a intrat una.

Ce-am patit odata… Femeia era nu stiu ce manager la nu stiu ce computer-systems din astea. Si am umblat de nebun 12 zile dupa ea, ca plecase dupa piese de calculator nu stiu unde dracu… in Thailanda, intr-o tara din asta… asiatica… in Bangkok, nu mai stiu unde dracu’. Si facea asta la politist “ca ce domnule, eu sunt femeie de afaceri, nu am timp sa vin sa dau declaratii”. Da, asa zicea, ca ea e femeie de afaceri.


(suna telefonul)

“- Da, ma, unde esti? … Auzi ma? Nu ma mai cobi atata. Auzi ma? Cum adica ca de ce iau curse cu voucher, pai da ma, da iau curse cu voucher intre 17 lei si 34 de lei. Acuma nu, nu sunt cu voucher. Baaa, ce ma enervezi, ti-am zis sa nu ma mai cobesti atata”.

Dreapta aici? Of… cum ma prinde asta la telefon numai cand… conduc. Mereu ma suna. Nu, ca e cumnata-meu, nu e de asta… da’ ma cobeste mereu.