>All these things…

>Am doar 5 minute la dispozitie si o tona de informatie pe care nu stiu cum sa o insir.

Ieri meeting la munca, trezit devreme. Ih. Mers direct la bestfest, nu tu timp de odihna de vreun fel.

Sa o luam altfel.

Aseara, Alanis, cherriesandme, runbaby si eu am avut un hot date. Dupa aia – zacut melancolic la Unkle si amintit cum l-am descoperit eu pe unchiu’ si cum ascultam eu numai unchiu’ acum 3 ani. Cunoscut si storyteller, very very nice meeting you, ne vedem in seara asta la manics si kaiser.

Expirat, plin, transpirat,prieteni vrut plecat, aparut cherriesand me + friend Cristina, baut, dansat rau de tot. Impartit pumni si coate stanga dreapta, incercat agatat nerdish long haired baiat cu sapca, nereusit. Intalnit multi expati, instalatorul albanez, silvia pupandu-se cu gay-ul, dansat cu gay-i (jur ca parca erau scosi din ally mcbeal). Dansat rau de tot, imi venea sa-mi tai picioarele, curgeau apele pe mine. DON’T STOP ME NOOOOOW, I’M HAVING SUCH A GOOD TIME, I’M HAVIN’ A BALL!!! Vreau sa dorm si sa fac ceva cu picioarele astea, parca am iesit din Mica Sirena, da’ nu vreau sa pleeeeeeeeeeeeeeec!!!!!!God!!!

Azi dimineata la 6 m-am bucurat ca am o crema de picioare “soothing” cu nush ce mizeriute de extracte de scortisoara sau ceva. In fine. Am inteles in sfarsit de ce am cumparat-o.