>Bonus

>Am dat un google ca sa gasesc si alte impresii despre evenimentul cultural de peste weekend. Si am gasit lucruri bune, care m-au facut sa-mi amintesc ceva.

Lumea a fost frumoasa. Eram in mijlocul concertului Manics, cand m-a taiat o pofta subita de bere. Si cum eram destul de in fata, am inceput strabaterea multimii cu destinatia primul bar. Ocazie cu care m-a lovit ceva. O fi fost lumina… o fi fost paharul de bere pe care il consumasem anterior… o fi fost starea mea buna… dar n-am mai vazut atatia ochi frumosi la un loc de … de fapt stai. N-am vazut NICIODATA atat de multi ochi frumosi la un loc. Coplesitor. Aproape toata lumea avea ochi frumosi.
Bravo. Lume imbracata frumos, multe chestii … personalizate ca sa zic asa. Am mai iesit un pic din uniforme. Aproape ca-mi vine sa zic “hai ca se poate”. Dar dupa aia ziceti ca fac reclama la CEC.

Later edit: Alex, l-am vazut pe amicu’ Mielu’ in multime, inainte de Roisin Murphy. Ziceam sa iti zic. Si probabil ca e mai bine asa decat sa te sun :))