>Coincidente, coincidente…

>

Acum 2 ani am trait saptamana “Magnolia”. Sa va povestesc, si jur ca nu exagerez cu nimic. Impreuna cu prietenul meu de pe vremea aceea, am hotarat sa vedem “Magnolia” – the movie. Am adormit la jumatate, pentru ca eram franta. El l-a vazut pana la capat. (am reusit si eu sa-l vad cu alta ocazie, dar nu despre asta este vorba). A doua zi merg la serviciu – adica marti sau miercuri – si un coleg zice tare – “Bai, ati vazut Magnolia?”. Eu, amuzata de situatie zic – “a, ce tare, chiar aseara am vrut sa-l vad, dar am adormit.”. Clara imi trimite pe messenger o melodie. “One”. Ii dau play, vad ca e din coloana sonora a filmului “Magnolia”. Foarte amuzant…

In urmatoarea zi avem first creative meeting cu un regizor suedez pentru filmarea unei reclame. Tipul vine cu treatment-ul in buzunar. Aproape sa reactionez sonor cand ajungem la soundtrack si acolo scria clar “Reference – theme from Magnolia”. That was toooooooo much.

Si nu se opreste aici. In urmatoarea zi merg la PPM, la Saga Film. La plecarea de acolo, intru la metrou. Pe ruta “noua” – imgb pipera. Vine un metrou nou. Aia a fost ziua in care am aflat ca trenurile alea au nume inscriptionat pe bot. Pe al meu il chema “Magnolia”. M-am uitat de atunci la fiecare tren, am intalnit diverse alte nume, dar pe Magnolia nu l-am mai gasit.

Sirul intamplarilor se opreste in ziua filmarii, cand una dintre scene se filma intr-un restaurant exact langa cofetaria “Magnolia” – care exista pe undeva pe langa Downtown / Rooms, ceva de genul asta…

Ei si ca sa revenim… cred ca intru in perioada “Mozart”. Intai mi se promit marti niste bomboane “Mozart” de la Viena. Aseara cunosc un tip pe care il cheama Wolfgang, iar azi zic sa ma uit la un film. Complet aleatoriu si fara sa o iau in seama, dau play la Amadeus. Incepe filmul si aud primul cuvant “MOZZAAAART”. OK, Mozart, asta e doar inceputul. Stiu. E ca la faza cu Magnolia. WHAT DO YOU WANT FROM MEEEEE? :))))

Probabil ca ar trebui sa termin cartea “Viata mea cu Mozart” a lui Eric – Emmanuel Schimtt. Good idea…