>Hainele pastreaza amintiri

>

waldeck – make my day
Asculta mai multe audio Muzica »


Play. Music on. Sa vedem. Poate nu va place ca s-a facut frig. Mie- da Imi place cum se aude ploaia, imi place ca am de ce sa ma cuibaresc in patura cea noua si colorata, imi place ca imi place sa vegetez in casa si sa dorm mult.

Partea cea mai buna e “dezgropatul” hainelor de toamna/ primavara, despre care aproape uitasem ca exista. Esarfa cu buline mov. Sosetele cu pisici. Bag mainile in buzunare – in dreapta, un pachet de guma inceput. Reiau povestea de unde a ramas in suspans prin aprilie. In celalalt buzunar, un cercel pe care il credeam pierdut imi aduce aminte ce s-a intamplat in ziua in care l-am purtat ultima oara. Nu e o amintire frumoasa, dar imi da o senzatie nostalgica. Trag aer in piept si ies din casa.

Mersul pe trotuar cu mainile in buzunare, imaginea partii inferioare a pardesiului in timp ce pasesc pe langa baltoace imi aduce din nou aminte din nou de aprilie, de iluzii si de gust amar. Doar ca acum, de la distanta, imi pare totul destul de amuzant. Chiar e amuzant! Asa incepe saptamana asta. Cu un aer distrat generat de amintiri despre propria-mi naivitate. 

O sa fie o toamna frumoasa.