>Cafea, cafea, cafea

>
Am o relatie de lunga durata cu filtrul meu de cafea. Dupa atatia ani (respectiv vreo…7) inca mai face o cafea ok. Din cand in cand mai am aventuri, one-morning-stand-uri cu cafele la ibric. Dar tot la filtru ma intorc…

Zilele astea ma gandeam sa-i dau papucii. Sa ma bag pe un espressor. E mai fitos, cere mai multa atentie, da’ m-am plictisit de filtru. As baga o viata dubla, ca asa se poarta, dar n-am suficient spatiu in bucatarie pentru amandoua.
Bine, as putea sa-l pun pe unu’ pe balcon si pe unu’ in bucatarie. Sa nu se intalneasca, evident. Sa fie ca si cum ar trai in tari straine. Da’ daca aude filtru’ meu de espressor cand fierbe apa, si se oftica si explodeaza? El merge bine, saracu’… adica macar sa se bucure altcineva de el. Sau daca aude espressorul cum face filtrul cand ramane fara apa si se supara si asta si nu mai merge? Ar fi totusi o investitie, ma gandesc ca nu merita sa dau banii ca sa vad cum se strica. N-am timp de umblat dupa garantii, d-astea… Sunt o persoana ocupata. 
Pana una alta am filtru si nu stiu cum e cu espressoarele, asa ca ma gandeam sa gasesc ceva de tranzitie. Am aruncat un ochi si pe un site, ca si asa trebuia sa scriu articolul asta pentru concursul PC News si am gasit ceva este de fapt un filtru, dar se numeste espressor DeLonghi.   O cioara vopsita, dar care s-ar putea sa fie mai buna decat vrabia mea batrana. Aruncand un ochi la DeLonghi astia in ograda, vad ca baga chestii pentru cafele la greu. Ceea ce inseamna ca poate se si pricep ei, asa, de fel… Observ pe zi ce trece ca incep sa seman din ce in ce mai tare cu tata. El era cu cate un producator pentru fiecare chestie. De exemplu, pentru el Samsung nu inseamna decat baterii. 
Ce nu inteleg eu este de ce spun oamenii astia “expresoare” cand e “espresso” si nu “expresso”… of… se intampla drama si pe taramul cafelei. 

Filtru de cafea Delonghi “Flavor Savor” ICM80 cu o capacitate 12 cesti si sistem antipicurare garanteaza sa va faca diminetile speciale de fiecare data..Asa spun baietii pe site. Fratioare, pai daca e asa ma bag. Ca la ce dimineti de cosmar am eu in ultima vreme… Garanteaza, ziceti? Bon.