>Din seria "cele mai ciudate nopti din lume" si "cine are cel mai ciudat vis"

>
Sa vedem. Alaltaieri am visat ceva care implica toata familia mea, si toti amicii si colegii si tot. Nu mai tin minte nimic, but it was big. Un fel de saga. 

In schimb, putem discuta acum despre visul de aseara. Sau o parte din el, cel putin.  Eram cu un coleg de munca, care imi spune “hai sa iti arat noul meu proiect. e ceva foarte tare, o sa vezi”. Si intram intr-o pestera – ceva gen un loc plin de grote, umblam cu faclii in maini, you know the shit… Si aflu despre ce era vorba – in 3 grote diferite, diversi actori puneau in scena fragmentele din filme de groaza. Adica – ele se voiau originale, nemaivazute si nemaiintalnite. Regizorul era unul dintre actori, un barbat inalt si foarte solid, brunet, de aprox.45 de ani. Dupa toata tarasenia, mi se cere opinia. Nu eram nici incantata, nici data pe spate, nici macar speriata. Pe scurt, mi se parea o mizerie. Actorii erau stransi cu totii in ultima grota si se certau intre ei. O actrita intre doua varste dar imbatranita inainte de vreme parea a avea aceeasi parere cu mine. Cum am intrat, m-a luat la intrebari – “nu-i asa ca ti s-au parut a fi doar clisee ingrozitoare din filme vechi de groaza?”. Eu zic – “ba da, imi pare rau sa va spun, dar nu e nimic senzational in ceea ce am vazut. Am vazut doar mostre de exagerare a la “Nosferatu”, (care in Nosferatu dadeau bine, dar nu intr-un show live contemporan)… si nicio idee originala”. Regizorul parea foarte dezamagit… Si asta imi dadea cumva satisfactie pentru ca tipul imi parea respingator. 
Aici intervine un fragment pe care nu mi-l amintesc. Next thing, eram cu un amic intr-o masina veche (cred ca o dacie din aia din epoca bronzului tarziu) si porniseram in ceva gen “road trip”. Palpitant. Dupa o noapte intreaga de condus, parcuseseram doar Bucurestiul din Pantelimon la Piata Romana, dar era un inceput bun. Am ajuns la un soi de fast food cu terasa – pe undeva pe la coloane – era 7-8 dimineata. Ne-am asezat la mese diferite, am comandat de mancare si ne-am culcat pe banchetele fast foodului. Eu la masa mea, el la masa lui. Pe cand incercam sa adorm si faceam planul pentru urmatoarea destinatie, intra in scena un nou personaj. Un angajat al fast food-ului, foarte inalt si blond, care imi parea foarte cunoscut – genul de figura pe care o vad tot timpul prin cluburi. Tipul se aseaza initial la masa amicului meu care deja dormea. Il vedeam cum sta acolo si stiam ca ma priveste obsesiv, asa ca am intrat in vorba cu el. A venit la masa mea, s-a intins langa mine pe bancheta si m-a luat in brate. Nimic kinky, doar m-a luat in brate. Si mi-a spus ca ma stie de cand aveam 12-13 ani si eram in nu stiu ce tabara la mare. Dupa care a incercat sa ma sarute, iar eu l-am impins si l-am dat jos de pe bancheta.
Si m-am trezit.