>Daca ar fi sa fie

>Se stie. Urasc the V-day. Adica nu o urasc, e cam mult spus (am trecut de inversunarea asta), doar… ma lasa rece. Doar ca in seara asta am primit o intrebare buna de la Tea – ce produse de pe Charity Gift se preteaza drept cadouri cu ocazia V-day? S-au facut topuri, s-au trimis pe grup. Ar fi trebuit sa fie secrete, ca sa nu “copiem”, dar eu m-am gandit sa le pun aici. Na, ce-o sa-mi faci? Asadar, draga admirator secret, desi nu sunt genul V-day, poti sa imi iei cadourile astea cu orice ocazie. Singura conditie e sa le comanzi de pe Charity Gift.

fetite cu inima mare. Pentru ca macar inima aia e sugerata altfel 🙂

cerceii el si ea, evident

“Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus”

“Pamantul de sub talpile ei”

1001 carti de citit intr-o viata

Declaratia de iubire a lui Liiceanu

ceasul pandantiv

Geanta cu fundita

Leonard Cohen – “I’m your man” (mesajul mi se pare clar. In plus, cd-urile “for lovers” mi se par un pic prevzibile. Prin titlu adica… a, e valentine’s day, uite ti-am luat ceva “for lovers”).

Botinele crem. (da, stiu, n-am gusturi proaste… – n.b, – port 39, ok?)

Asa. Pe asta as vrea s-o dau mai departe ca leapsa, doar ca nu vreau sa fie luata drept obligatie de careva, de data asta. Daca vi se pare o idee buna sa ii sugerati “finut” ca un bolovan intre ochi colocatarului ca ar fi cazul sa isi aduca aminte anul asta de blestemata de zi, sau chiar sa nu tina cont de ea si sa va faca vreo 10 alte cadouri, just like that, then why don’t you make a public list? 😀

Bonne chance!