>Clocesc. Si atat.

>Clocesc de cateva zile un subiect bun de aruncat aici. Nu prea-mi iese. Ma uit la psycho 2 pe antena 1, asta dupa ce am vazut “Papusile rusesti” pe tvr1 (ceea ce ma face sa vreau sa vad si “l’Auberge espagnole”).

Am reusit sa dau gata o cutie de Toffifee azi (luata de fapt pentru a-i astepta pe ai mei cum se cuvine 🙂 ). Am dat si pe la mall facandu-mi datoria de duminica, sa vad un film caldut cu Tom Cruise. Am reusit sa ma mai minunez putin de fauna si flora mall-esciana, niciodata nu e suficient, fenomenul ma surprinde de fiecare data.

Am dormit, in sfarsit am dormit in weekend-ul asta. Mult, mult de tot. Si bine.

Am incetat sa folosesc locul asta drept arma (cred). Cel putin pentru moment. Imi vine cateodata sa deschid fereastra si s-o folosesc din nou pentru a spune tot ce nu-mi vine sa spun si pentru a trage de ureche pe toti cei pe care nu-mi vine sa-i trag de ureche. Apoi imi amintesc de momentul in care am incetat sa fac chestia asta si zambesc. Asa ca nu… nu revin la obiceiurile proaste. Am folosit perioada asta drept prilej de a ma imprieteni mai mult cu mine si uite ca e bine. Si vreau sa ramana asa.

Gata, lume, ma arunc sa citesc ceva. Revin cu detalii picante si subiecte mai interesante de atat (sper).