>Cronica.ro

>
Sau, mai exact
“thechronicle”. Adica unde trebuie sa dati un click ca sa cititi chestii interesante.


As vrea sa fiu ceva mai originala, si sa scriu propria viziune despre thechronicle. Nu pot sa spun decat ca sunt mandra ca am fost intre primii care au dat click pe cronica (cel putin asa cred eu), cand era inca in stadiul de proiect. Acum, ca m-am laudat, sa va zic exact cum scrie in comunicatul de presa de la lansare(de unde aveti si foto, mai sus), ca scrie bine:

Bucureşti, 11 iunie 2009. thechronicle.ro, revistă exclusiv online de softnews şi lifestyle, este o premieră pe piaţa de new media din România. Pe modelul unui blog colectiv, thechronicle.ro adună comentarii şi analize semnate de unii dintre cei mai importanţi jurnalişti, critici şi artişti de renume din ţara noastră: Mihaela Michailov, Elena Voinea, Laura Dragomir, Maria Coman, Marian Voicu, Cătălin Ştefănescu, Dan Popescu, Daniel Apostol, Alec Bălăşescu etc.

Revista se adresează unui public care vrea să iasă din blazare, unui public extrem de atent la ceea ce citeşte, la ceea ce i se oferă. De aceea, aduce în atenţia cititorilor subiecte de actualitate, întâmplări, evenimente reflectate într-o manieră personală, unică autorului. În fiecare articol se găseşte şi o recomandare: de conduită, de judecată, de atitudine.

thechronicle.ro acoperă subiecte din artă (cinema, teatru, fotografie, performance art, literatură etc.), politică internă şi mai ales internaţională (evenimente, analize, previziuni), societate, sport, lifestyle, media, ştiinţă, reality, opinii, interviuri, conţinut video & foto propriu.