Toyota, toyomea

07.toyota.yaris.340 Ca ma chinuiesc de ani de zile sa-mi iau carnet asta nu e nicio surpriza pentru nimeni. Ca am picat o singura data examenul desi am facut 3 scoli pana acum, nici asta nu e o surpriza. Explicatia se numeste lene, delasare, comoditate. I se mai zice si Pinguinita pe aici pe la mine prin cartier.

Acum – sa va explic eu cum e cu Toyota ar fi cam dificil. Pentru ca n-am carnet. Insa ce pot sa zic sigur e ca n-am auzit pe nimeni cu Toyota care sa se planga de ea. E ca un labrador. Pur si simplu nu te plangi.In plus, mi se pare asa… cum sa spun eu… simpatica?

“Ce masina ai?”

“O Toyota mica, am luat-o second”.

“Ah, ce dragut!”.

De ce?

Nu stiu. Dar e o masina simpatica. Si trebuie sa fie si buna din moment ce e asa simpatica. Doar nu ti se pare simpatic ceva prost. Nu cred, nu mi s-a intamplat niciodata sa agreez ceva prost.

E, vedeti, Evrika! De aia e Toyota liderul mondial al pietei auto (asa mi s-a spus). E simpatica, domnule!

Si am terminat cu inca o proba pentru concursul superblog de pe PcNews, si ma duc sa fac bagajele. Je vais a Bruxelles! Au revoir!

9 thoughts on “Toyota, toyomea”

  1. prin 2004 impingeam de mama focului o Toyota nou-nouta pe la rest. Budapesta. Si ma miram ca cica poti sa vuti cheia (electrica) daca nu o manevrezi ca lumea (in butuc). wtf?!

  2. acu aproape 3 ani cand am decis sa imi iau masina am ales, am cules, m-am invartit si chiar voiam sa o fac pe Toyta,mea. Dar, mi s-a parut totusi prea micuta si prea scumpa, asa ca m-am dus la Chevrolet…scuze, am tradat-o :((

  3. Ai putea totusi sa agreezi ceva prost, adica sa gresesti, mai ales daca nu te pricepi. Cred ca i se poate intampla oricui… Asta imi aminteste de “how could it hurt you when it looks so good”… Suna bine, dar e ilogic.

  4. eh, si io am pikat odata, cica e un mit prin bucuresti k daka nu dai bani nu prea iei orasul(nu le dau nimik de-o fi sa pik de 7 ori), mai incercam,n-au intrat zilele-n sac 🙂

Comments are closed.