Verde la gravide

Te-ai uitat putin in jur? Printre colegele de serviciu, in parc, la semafor, la coafor, la piata, la benzinarie sau in metrou? Sunt peste tot. Ele, femeile gravide. Nu se stie exact care e fenomenul, daca pluteste ceva in aer sau Romania se pregateste pentru un Baby Boom, dar trebuie sa fii de acord ca traim vremea bebelusilor. Si atunci cand traim vremea bebelusilor, in mod sigur traim si vremea in care bebelusii au nevoie de lucruri.

Bebelusii sunt fapturi mici, fragile (nu asa fragile pe cat par, dar totusi), dragute, imprevizibile si complet…neajutorate. Nu se pot duce la magazin sa-si ia o pereche noua de pantofi sport si nici vorba sa-si comande palarii online. Singura modalitate prin care bebelusii ajung in posesia lucrusoarelor de care au nevoie este sa le fie cumparate si aduse plocon de catre altii. Parinti, prieteni de familie, rude, tu.

9419_1115943860453_1282658515_30302763_5809528_nSi uite-asa ne apropiem de subiect. A trebuit vreodata sa alcatuiesti un trusou pentru un bebelus? Sau macar sa iei un cadou pentru o vizita la o prietena care tocmai ce-a nascut, sau tocmai ce-a taiat un mot, sau tocmai ce si-a botezat odorul sau l-a auzit scotand primul cuvant? Daca da, atunci stii ca alegerea e una dificila. Trebuie gasite magazinele, si prospectata oferta. Si asta dureaza. Si de cele mai multe ori nu gasesti ce vrei, rezultatul fiind o complet antipatica durere de cap si 0 cadou.

Si aici vine surpriza. Nu e mai usor sa stai acasa ca un pasha, pe fotoliu/canapea, sa tastezi www.charitygift.ro , sa alegi sectiunea “Cadouri pentru copii” si sa te delectezi? Ia incerca. Gasesti acolo cadouri pentru copiii de toate varstele – de la creioane colorate, zdranganele pentru bebei si hainute, la carucioare, jucarii de toate formele pentru toate varstele, cosmeticale si tot felul de accesorii la care nici nu te duce mintea. Click, click, click, apoi click-ul final, si ele iti sunt aduse la usa via curier.

Iar acum poti pleca fara griji in vizita.

Andrada Radulescu, voluntar Bucuresti

PS: toate produsele de pe charitygift.ro contin o donatie!

3 thoughts on “Verde la gravide”

  1. Eu am vazut ca e cam plin de gravide de acum vro 2 ani …
    Ocazia cu care am facut cunostinta cu hainele de copii a fost naseala in care am fost actrita secundara, pe langa Sofia(fetita) care a fost atractia atractiilor …
    Revenind, hainele ei le-am cumparat integral din H&M, DE. Sa ne intelegem, nu m-as dus special pentru asta in DE, dar se intampla sa fiu acolo si da, am cumparat haine la greu. Sunt haine destepte, dupa cum mi-a explicat mama Sofiei, care ajuta f mult parintele la imbracat, schimbat, dezbracat. Materialele folosite sunt mai toate organice, si inafara de asta exista si componenta looking nice. Eu tin minte cu mare drag, un costum leopard, care avea si urechiuse pe gluga din cap! Absolut superb! Pacat ca nu era la varsta cand sa mearga. 🙂

Comments are closed.