Ce-mi doresc de la Moşu’

Dragă Moş Crăciun,

Ştii că am fost un copil cuminte. Nu te-am mai bătut la cap în ultimii ani. Am avut grijă să-mi îndeplinesc singură dorinţele, iar acum mai există cineva aici care mă ajută în dificila misiune. Dar acum, anul ăsta, azi, am un task foarte important pentru tine.

Uite, dragă Moşule, despre ce e vorba, mai exact: VREAU JOBUL ĂSTA.

Aşa că te rog frumos, fii un Moş cuminte şi explică-le oamenilor de acolo cum că eu sunt candidata ideală. Povesteşte-le ce frumos scriu, că am început să fiu publicată, că social media e viaţa mea atunci când nu mă uit la filme, şi nici nu citesc. Cum îmi exasperez cunoscuţii cu facebook-ul (cred că şi foştii angajatori au încă sechele legate de preocupările mele feisbuchiste în timpul orelor de program).
Mai spune-le, te rog, cât de haioasă şi specială sunt, şi că nu pot, sub nicio formă, să nu îmi dea o şansă. Evident, poţi să menţionezi şi că sunt cât se poate de fashionable…
Şi poţi să le povesteşti şi de twitter. Şi de lastfm, si de blipfm. Poţi să aduci, în treacăt, vorba şi despre faptul că am mai avut un job similar în ultimele două luni. Aşadar – chiar că m-am prins cum stau lucrurile.
Şi trebuie musai să le explici că de când lucrez de acasă sunt mult mai disciplinată, mai fericită, dorm mai bine şi mă trezesc dimineaţa mai uşor. Tot de atunci am început să îmi îndeplinesc şi dorinţele mai cu spor.

Ce zici, Moşule? Mă ajuţi? Îmi pui o vorbă bună? (da’ vezi, să nu creadă că umblu cu pile şi învârteli…nu… vreau doar o recomandare din inima ta mare de Moş simpatic).

Doar ştii cât cuminte am fost anul ăsta… 😀

LATER EDIT;

Vad cum concurenţa a început să sară cu argumente greucene. Aşa că vin şi eu cu ale mele. Nu de alta, dar mi-e teamă că Moşul va uita din ele, e şi el bătrân, nu-i aşa?

Here it goes:

– 5 ani de copywriting în agenţie
– una din autoarele primului chick-lit românesc
– bunica a fost coafeză (hehe)
-sunt voluntar Charity Gift – care funcţionează online
– de scris cred că ştiu să scriu foarte bine romaneşte. Aş zice chiar că am o mică obsesie legată de asta (cealaltă bunică a fost învăţătoare)
– uneori scriu în chip de colaborator la Zile şi Nopţi, ediţia de Bucureşti
– Facebook-ul e viaţa mea
– alte argumente în favoarea mea- aici, aici, aici şi aici.
– …aştept… 🙂

8 thoughts on “Ce-mi doresc de la Moşu’”

  1. Votez si eu pentru angajarea Andradei. Nu pentru ca o cunosc, n-am recomandat in viata mea pe cineva, fiindca stiam persoana respectiva in plan personal. Ii stiu si apreciez munca si sunt de parere ca s-a descris foarte bine, punctandu-si corect atuurile. A uitat sa spuna un singur lucru: ca, dincolo de disciplina profesionala a scrisului, are si talent, ceea ce nu e de ici de colo :).

    Ca sa clarific perspectiva din care o recomand: fac comunicare si PR de 10 ani, am castigat premii cu proiectele pe care le-am comunicat (inclusiv in social media – campania Viata dupa colectare, locul I la campanii de blogging la Webstock Awards 2009) si din vara lucrez pentru Comisia Europeana.

    Revenind la Andrada, e un profesionist excelent pe partea de scriitura, nota bene inclusiv scriitura comerciala, foarte important, are interesul si cunostintele pentru a comunica eficient in social media, she knows feminine products stuff 🙂 si, nu in ultimul rand, e super simpatica. She’s your gal, I tell you!

  2. OMG! Trebuie sa treci pe la miruna sa-i lasi ceva sub brad pentru un promo ca asta 😛
    In alta ordine de idei, de acord cu tot ce zice. a, da! si te votez si eu!:P

Comments are closed.