Ce imi doresc de ziua mea

MENŢIUNE POST-EVENT: am realizat acum că n-am zis o chestie foarte importantă. Când aveţi de făcut cadouri, în general, luaţi în calcul bine de tot pe www.charitygift.ro . Pentru orice cadouri, oricând, pentru oricine. Sunt lucruri foarte frumoase acolo, pentru toata lumea. Şi – ştiţi – conţin donaţii! 🙂

Am văzut la Carmen o listă de genul ăsta. Şi m-am gândit să uşurez misiunea celor care şi-au adus recent aminte că se apropie deadline-ul. Şi să fac o listă cu ce îmi doresc eu de ziua meaaa.

Aşaaa. Păi. Din lumea materială îmi doresc aşa:

– una bucată (cât mai mare) parfumul meu preferat (începe cu r şi se termină cu ush şi e de la gucci)
-una bucată abonament la ceva sport (aş prefera pilates/yogilates) plus una bucată persoană care să vină cu mine la sportul respectiv, altfel nu se pune, plus ceva abonamente la masaj anticelulitic şi de relaxare şi de toate în general :)))
– un obiect de iluminat de atârnat în tavan super uber cute pentru pus în bucătărie (referinta aici) şi încă unul pentru în cameră (ceva de genul ăsta), dar la treaba asta trebuie să mă consult şi cu Vlăduţ-
-lots of flowers
-câte şi ce cărţi vreţi voi
-câte şi ce cosmeticale vreţi voi (dacă aflaţi şi unde se mai găsesc korres sunteţi supertari)
– wii
-bilete la massive attack, cranberries, aerosmith si eric clapton (hai, ca nu-s multe :))) ) – eventual cu tot cu insotitor voluntar 😀

Ca să completam, îmi mai doresc aşa:
– să fie la fel de bine în tot restul anului pe cât e acum (nu, nu mă refer la economia mondiala şi nici la aia a României)
– să învăţ să merg pe bicicleta aia pe care am câştigat-o şi care de atunci zace în balcon (da, da, ruşine mie)
– linişte când vreau linişte
– agitaţie când vreau agitaţie
– un art director ok (pliiiz)
– să-mi treacă alergia la pisici (dupa care puteţi să-mi luaţi şi un pui de pisoi cuminte şi pufos)

Gata. This should do it 😀

14 thoughts on “Ce imi doresc de ziua mea”

 1. :))))))))))))) ufff credeam ca vrei si tu vacante exotice, o masina ceva:P cam modesta asa..
  ps: eu una m-as baga la partea cu sala:D

 2. bine Andruta, multumim! acum ca ai incercat sa simplifici treburile, iti garantez ca se vor incurca si mai si. ori o sa te trezesti cu 3 obiecte de iluminat, abonamente in paralel la acelasi tip de sport si tot asa. ai face bine sa ne spui acum si cum sa ne impartim sarcinile. multumesc anticipat, inclusiv in numele prietenilor nostri comuni…

 3. @Ionouka Nu ştiu, bre. Ia spune, tu ştii să înoţi? Ai?

  @Madaluna sunt SIGURĂ că fiecare om pe care-l ştiu se va îngrămădi să-mi cumpere lustre şi abonamente. Nu de alta, dar toţi oamenii pe care îi ştiu, mai ales acum, în mijlocul crizei, sunt extrem de bogaţi şi generoşi.

  O să vă trimit sms-uri cu sarcini.

  Deşi e drept că era o sămânţa de adevăr în toată treaba asta, nu-mi făcusem o listă de sarcini sau must-îndepliniri de către mult iubiţii prieteni comuni. Mă întrebase Andrei azi, la masa, după care am citit articolul către care fac trimitere în începutul articolului.

  Wellz, presupun că mi-am cerut-o.

  Cu alte cuvinte, glumeam, sort of.

 4. multumesc. adevarul e ca ne prinde foarte bine. puteai sa o faci si tu ceva mai larga. sa fie si pentru anii viitori cand cine stie unde o sa mai scrii si n-o sa mai ai timp de scris liste pe blog.
  ceva idei pentru mama?

 5. Eu o sa iau semi in serios aceasta postare. Si garantez ca se poate si fara incurcaturi. Am creat acest minunat blog:

  http://ce-si-doreste-un-pinguin.blogspot.com/

  Este cu invitatie, desigur 🙂 Ca sa nu ajunga ochiul pinguinului p-acolo.

  As muta aceasta discutie pe blog. Prin urmare, astept adrese de mail pe isabelxyz@yahoo.com (ca sa pot trimite invitatiile) de la toti cei ce doresc sa participe, sa nu dubleze cadouri, sa vina si cu alte propuneri, samd.

 6. @Luciana întreprinzătoare, ca de obicei (vă povestesc eu altădată despre Luciana, taximetristul şi şezlongul).

  @brand new friend ba da, uite, am să măresc lista cu ce îmi mai aduc aminte. Să fie. Ai atins un punct sensibil – de altfel şi mie mi-e foarte teamă ca o sa fiu busy pe viitor, aşadar n-o să am timp să mai dau indicaţii foarte valoroase pentru bunăstarea mea. Anyways, unii oameni preferă banii ca să-şi cumpere singuri cadoul dorit, să-şi plătească ratele la bancă sau eu mai ştiu ce. Auzi tot felu’ în ziua de azi. Şi în definitiv ce e rău în asta, nu?
  Eu o sa mă mulţumesc să fac o listă mare, mare, ca la nunţile din filme. Să ştie tot românu’ să bifeze.

 7. bai nu stiu ce tot zic altii si bajbaie pe acolo, dar nah uite asa o sa fac si eu la anul de ziua mea, nananana:P…chiar mi se pare f mistoo ideea in sine

 8. cam multe totusi:)) ai prieteni bogati,bag de seama, in cateva zile e si ziua mea,ii poti redirectiona catre mine daca le mai raman bani(sau faza cu insotitoarea pot fi eu:)

Comments are closed.