Ofertă ultra specială

Așa scrie pe flyerul pe care l-am găsit azi în cutia poștală. Dintr-un obicei morbid, eu chiar citesc tot ce primesc acolo. Sunt curioasă. Uneori mă amuz. De cele mai multe ori.

Dar azi  a fost o situație specială. Am primit acest flyer cu aspect rezonabil. Înțeleg din el că sunt reduceri la haine. Unde? La Kiabi! Call me crazy, dar eu chiar nu știu cine e Kiabi. O fi facut ceva interesant, o fi luat vreun Nobel pentru haine ieftine, numai că eu, făptură ignorantă, nu știu cine e.  Răscolim informația în belșug în căutarea unei adrese – când – SURPRIZĂ! Kiabi nu are adresa pe flyer. Trăim în epoca internetului, îmi spun. Asta e, sniff, gata cu adresele reale, totul se mută pe web. Și dau să caut adresa virtuală – când – ia-o de unde nu-i!

Să recapitulăm – am primit un flyer care mă invită la ultra reduceri – la 3 haine cumpărate plătesc doar una (pe aia mai scumpă, evident). Mai mult, într-o anumită zi, pot lua chiar 4 haine plătind una singură! Super! Dar de unde? Nu se știe. Flyerul nu conține nicio adresă, niciun www sau http și nici măcar un număr de telefon fix, mobil sau flexibil.

Nu pot trage decât concluzia că Kiabi e atât de mișto încât nu are nevoie să-și pună nicio adresă nicăieri. Oamenii pur și simplu ȘTIU unde e Kiabi. Chuck Norris nu se îmbracă cu Kiabi, Kiabi se îmbracă cu Chuck Norris. I-am făcut eu acum reclamă în draci, dar nu contează. La cât de cool e Kiabi nu o să beneficieze cine știe cât de pe urma unei umile menționări pe un blog anonim.

7 thoughts on “Ofertă ultra specială”

 1. hehehe…pai daca nu te duci si tu mai mult in carrefour (orhideea)…adevarul e ca nici eu nu stiam pana acum cateva luni ca exista kiabi, dar acum cu bebe pe drum toata lumea imi da tips & tricks si cica la kiabi sunt chestii pt bebei ieftine si bune 😛

 2. Din cate imi amintesc eu, este un magazin Kiabi in Carrefour Grozavesti 🙂
  Oricum, da, aiurea sa nu se fi gandit la mentionarea unei adrese.

 3. Nici eu n-am auzit vreodata de Kiabi.
  Patania ta imi aduce aminte de una a mea. Am gasit un fluturas sub stergatorul masinii, reclama pentru o spalatorie auto. Surpriza: adresa era ascunsa undeva prin text, nici macar la inceput de linie, neevidentiata in niciun fel, astfel incat era cat p-aci sa-l arunc inainte sa o gasesc 🙂

 4. Draga mea vad ca nu stii unde e kiabi. Scrii degeaba pe blog daca nu stii sa folosesti “goagal”. Ia dai un search si vezi ce iti apare!

 5. Draga Florin,

  Rolul unui flyer nu este acela de a trimite oamenii la Google. Daca lasi flyere cu superoferte in cutia postala sau le raspandesti in oras, dar nu pui adresa pe ele, risti sa pierzi si bruma de clienti pe care ii agati cu titlul ofertei. Evident ca am cautat pe Google. De curiozitate. Am aflat ca sunt niste magazine in Bucuresti, carora le-ar fi stat foarte bine pe spatele flyerului (adresele lor). Astfel incat omul care poate n-a auzit de celebrul magazin Kiabi sa vada unde sa se duca sa culeaga ofertele, inainte sa arunce flyerul la primul cos si sa uite ca a existat. Genul asta de flyer hard selling NU se bazeaza pe teasing. Motivul pentru care eu am reactionat la lipsa adresei este deformatia profesionala. Restul ,,clientilor” nu se obosesc sa duca flyerul in casa si sa caute pe Google. Cu atat mai putin daca-s pensionari…
  Dupa ton si lipsa de senzori pentru ironie tind sa cred ca esti brand managerul care a aprobat flyerul schiop :)).
  Capisci?

Comments are closed.