Rapunzeeel, let down your haaaair!!!

Cronicuța promisă: am fost, văzut, recomand! :). Dacă vă doriți o seară plăcută, warm and fuzzy, previzibilă dar foaaarte nice, mergeți să vedeți Tangled. Spoiler alert – se cântă cam mult, deci dacă aveți fobie de music-hall asta o să fie o problemă. Altfel, e totuși un desen animat, treaba cu cântatul e suportabilă, iar replicile sunt beton. Încă un semi-spoiler – cele mai tari personaje nu sunt Rapunzel și gagică-său, ci două necuvântătoare.
Aș zice că Tangled e o gură de aer proaspăt în lumea poveștilor Disney. În afară de asta, n-am știut niciodată care e exact povestea cu prințesa cu părul lung, am avut acum ocazia să o aflu. Nu l-am văzut 3D, ci normal. Am auzit că 3D-ul merită, well, n-a fost să fie. În orice caz, am văzut varianta subtitrată, nu cea dublată, și trebuie neapărat să faceți același lucru. Pierdeți mult din umor dacă nu vedeți originalul, sigur-sigur.

Voi o știați? Povestea? Nu-i așa că nu e tocmai populară în România? De ce oare?

Urmăriți trailerul fără frică, e făcut în așa fel încât să nu se înțeleagă mare lucru (plus faze bonus, pe care nu le veți vedea în film).

6 thoughts on “Rapunzeeel, let down your haaaair!!!”

  1. Hm… Bai, pe mine m-a plictisit cumplit. Am adormit la el. De doua ori. Probabil e pentru ca nu-mi plac blondele si nici desenele animate cintatoare.

  2. Hai ca nu era chiar blondă până la urmă, ai văzut… (sau dormeai? :P). Nici mie nu-mi place muzica cântată prin filme, dar văd că îmi crește toleranța în ultima vreme…

  3. Nu, Tânăr și neliniștit NU. Poate Dragoste și putere, poate, mai vedem… :)))).
    Acuma fără glumă, mi-a plăcut, ce să fac, mi-a plăcuuuuuuuut! 🙂

  4. ” in a minute motheeeeeeeeeeeer!” am fost si eu aseara. dragutel si funny pe alocuri, dar ar fi fost si mai bine fara reprizele cantatoare. apropo, oare ce sampon folosea gagica?:P

Comments are closed.