Let’s do it again!

Cum am făcut anul trecut (poza a dispărut, în urma peregrinărilor prin domenii, și mi-e lene să o încarc la loc), o facem și anul ăsta!

Întrebarea e – eu și cu mai cine? M?

Pentru cine e virgin în privința acestui subiect (mă îndoiesc că mai e cineva, dar poate totuși…), e un banner in dreapta care duce pe site-ul Let’s Do It Romania, unde se explica tot.

Poate vă întrebați de unde atâta perseverență în ceva ce pare a fi inutil. Ei bine, mie nu mi se pare deloc inutil. Cred ca educația în menținerea curățeniei va dura mult, mult până se vor atinge niște rezultate observabile, asta însă nu înseamnă că ea nu trebuie să înceapă și să continue. Apoi cred că oricât de mică ar fi diferența de deșeuri după ziua asta de efort susținut, și oricât de repede s-ar regenera mormanele, tot e mai bine decât deloc.

Cred că indiferent de ce vedetă beneficiază de PR de pe urma acestei acțiuni și indiferent câte hibe de organizare există, tot e mai bine decât ca aceasta inițiativă să nu existe deloc.

Așadar va convoc, care se mai bagă să facem grup de curățenie pe 24 septembrie?

Am ascuțit creionul și aștept.

6 thoughts on “Let’s do it again!”

  1. I’m in, count on me :)) Numai că nu mă pricep deloc la chestii organizatorice…dar dacă pot ajuta, eu sunt aici. Extraordinară iniţiativa, anul trecut am participat financiar la LET’S DO IT ROMANIA, am ajutat Argeşul. Anul ăsta, e timpul pentru capitală. AG

  2. Gud, doi pana acum. Sa mai cercetam… nu mai tin minte care era numarul minim de participanti dintr-o echipa. E vremea sa luam manualul la rasfoit :)).

  3. Buna, Andrada

    In cazul in care nu va strangeti de-o echipa mare si fortoasa, va invitam sa faceti parte dintr-a noastra. Numai sa-mi spui. Nici noi nu suntem prea multi, aproape 7. Cu voi am fi zece, ceea ce ar fi excelent. Numai sa-mi zici. Detalii aici: http://goo.gl/PCXWi

Comments are closed.