Zumba like you mean it

Zumba e o chestie pe care doresc de mult s-o testez. Sună cam prostește așa, cel puțin pentru o doamnă ca mine (hăhăhă), respectiv RaFaGa și alte trupe preferate d-ale mele, mai ales de raggaeton și alte miștocăreli, și unduiri sexoase plus bâțâiri pe respectivele ritmuri. Dar tocmai pentru că sună atât de prostește m-am gândit că m-ar putea amuza atât de tare încât să uit ce se întâmplă – respectiv sunt într-o sală de aerobic încercând să dau jos din osânză.
Wrong. Da, e funny as shit, pe alocuri jenant, dar nu ai cum să uiți. Că ești într-o sală de aerobic încercând să dai jos din osânză. Note to self – îmi priesc pentru prima oară orele alea câteva de Salsa de acum 3 ani.

Acestea fiind spuse, am abonament la Zumba. Am zis că leșin, că mă ia cu toate alea, instructoarea urla ca un diavol mic și bronzat, cu părul lung și fustă scurtă și, fiind vacanță, noi, victimele eram doar în număr de două.

Da să fiu a dracu’ dacă nu mă întorc și învăț să mă bâțâi pe muzica aia mizerabilă.

Și țin minte când a apărut prostia asta de melodie, prin 2003 așa, și Giacomo încerca să ne explice că ăsta e viitorul muzicii. Din fericire n-a avut dreptate, însă iată că a ajuns să facă parte din viitorul meu. Oh, no.

10 thoughts on “Zumba like you mean it”

  1. Mă duc și eu de la toamnă, gata, am amânat destul. Probabil va avea aceeași soartă ca toate celelalte încercări ale mele de a face sport: după două ședințe cad în uitare.

  2. Şi eu am pus pe mine cam 16 kile în plus, când mă uit la hainele pe care le purtam…am trecut de la S la M. Şi nu asta ar fi problema, dar…mă complac în starea asta de dolce far niente…Sper să vină cât mai repede momentul în care să spun STOP ciocolată şi COLA. Nici mie nu-mi place sportul, dar încerc să mă mobilizez. Am zis că fiu-meu/fiică-mea va face sport la greu, să compenseze cât n-am făcut eu :)) La Piteşti mergeam la aerobic, pe atunci aveam o talie de viespe, acuma (hai să bag şi scuza cu tiroida – deşi, se pare că e chestie de atitudine aici -) îmi vine să plâng când mă gândesc…mi-ai dat puţin curaj şi îţi doresc să nu te laşi, aşa păţesc şi eu: mă duc de câteva ori, iar apoi…se aşterne uitarea :)) Te pup şi mă bucur să te citesc. Mică întrebare: cum pot schimba poza de la afişarea comentariului? Dacă se poate, bineînţeles. Îţi doresc numai bine. Te pup. LEXY

  3. Dacă vrei să schimbi poza care îți apare de fiecare dată când comentezi, nu doar aici, trebuie să-ți faci un cont pe http://en.gravatar.com/ . Site-ul ăsta va asocia adresei tale de e-mail o fotografie, iar ea va apărea de fiecare dată când vei semna cu adresa respectivă de e-mail.

    Succes cu sportul! Eu una sunt antitalent, pe lângă, ca un elefănțel în magazinul de porțelan într-o sală de sport (oricare ar fi ea), dar să vedem, poate de data asta reușesc :)).

  4. Am schimbat user-name-ul. Sper să fi reuşit. Scuze pentru deranj. Şi îţi mulţumesc mult pentru ajutor şi recomandare. Te pup :)) Alexandra (LEXY)

  5. Văd că merg ambele…n-am ştiut, sorry :(( Şi dacă ai vreodată nevoie de traduceri autorizate pe germană (plus PFA), eu sunt aici.

  6. Stai si baga in tine daca nu stii ce inseamna sportul 😉 respectiv Zumba…muzica mizerabila??? stai si asculta manele:))) …cu oameni ca tine viitorul Romaniei e de rapa.

  7. Raluca, felicitări, ai înțeles exact ceea ce trebuia. Și fix despre viitorul României era vorba. Cât despre manele…cred că au ceva mai multe în comun cu muzica de zumba decât ți-ai dori.

Comments are closed.