New Eldorado

Azi avem un documentar. Este cel mai obiectiv documentar pe care l-am văzut până acum pe această temă. Cred că există chiar posibilitatea ca, după ce îl privești, să ajungi la concluzia că proiectul Roșia Montană trebuie dus la capăt.

Eu una mi-am menținut părerea.

E, în orice caz, ceva de văzut, clar. Mai ales dacă faci parte din tabăra nehotărâților.

Sigur, există posibilitatea să-ți placă și ce zice fata asta aici. Mai ales dacă pentru tine nu contează cine zice,cum zice și, mai ales, DE CE zice. (știți, poate, legenda urbană conform căreia RMGC ar fi ,,cotizat” la drumul plasticatei către Parlamentul European. Poate n-o știți. Poate e doar o legendă. Poate fata a ajuns acolo pentru meritele ei. Poate suntem răi, cârcotași și mai ales invidioși. Yeah, sure…).

2 thoughts on “New Eldorado”

  1. Imi mentin parerea.
    Observatie: Domnisoara Basescu vorbeste atat de sacadat si silabisit, jur ca pe noi invatatoarea nu ne-a mai lasat sa citim asa dupa clasa a 2-a. Hai.. a 3-a. Ne considera un pic dobi, daca nu trecusem deja de nivelul asta. Imi amintesc o sedinta cu parintii, convocata de dumneai, in care spunea clar ca e ingrijorata ca unii copii nu stiu sa citeasca fluent/cursiv.

Comments are closed.