Da, domnule, vreau și eu papuci

Azi, pe când dereticam prin casă (că prin casuța virtuală de vară am dereticat deja ) mi s-au rupt papucii. Practic, cum ar veni, am făcut curat de mi-am rupt papucii. Și nu orice papuci! Ci șlapii cumpărați din Portugalia, acum 4 ani! Șlapii mei verzi și moi, cu care am împărțit atâtea momente dragi și mai ales însorite… I-am aruncat la coș cu o lacrimă în colțul ochiului, când mi-am amintit subit ce am citit pe blogul Blogatului nu mai departe de ieri – ceva despre un concurs organizat de ZorileStore.ro în care se dau papuci.

Cum fidelitatea față de papuci este una cunoscuta ca fiind a fi precară, sunt pe cale de nu mai suferi după șlapii mei verzi luați din Portugalia odată ce-i primesc pe aceștia. I-am ales tot verzi, tocmai ca să-mi aducă aminte de regretații portughezi (și ca să fie în tema cu blogul, nu?).

Îi aștept, îi bag în walk test și vă povestesc și vouă de ei, poate vi s-au rupt și vouă papucii preferați și vreți alții.

One thought on “Da, domnule, vreau și eu papuci”

  1. Vai, am si eu papuci d-astia, 3 perechi de stat in casa (deh, ma asortez si eu cum pot :D) si una de strada. Prima pereche am achizitionat-o acum vreo 5-6 ani, din Neptun, urmatoarele perechi din Bucuresti. Bine am facut, ca modelul ala nu se mai gaseste. Ii iubesc, si cred ca o sa las testament sa ma ingroape cu ei, ca nu mai pot de dragul lor! :))

Comments are closed.