>Din nou la film.

>

Hamlet 2. Un pic tras de par, cu o scena a “revenirii” lui MULT prea americana si cateva chestii complet in plus. Altfel light, amuzant, relaxant. Replici bunicele (deh, scenaristii lu’ South Park…).

DAAAAAR, partea buna abia acum vine. Dupa primul sfert de ora, cocalarii au eliberat incinta. Au plecat cu totii in prima jumatate de ora, in 3 sau 4 valuri, dezamagiti de umorul sec. Cel mai tare i-a scos din sala faza in care apare Elizabeth Shue si zice ca e chiar ea si lucreaza ca asistenta la o banca de sperma, pentru ca e dezamagita de industrie. Chestia asta i-a dezgustat complet. Nu vreti sa stiti cat m-am bucurat. La final eram noi pe randul K si inca vreo 7 oameni pe randurile din spate. La Plaza, duminica. ISN’T THAT COOL?

In alta ordine de idei e trist. Ca inseamna ca am ramas putini. Dar prefer sa fim putini decat sa aud comentarii mitocanesti non stop si sa aud telefoane sunand. Plus crantanitul de pop corn.(ok, si eu aveam nachos, da’ i-am mancat repede; si chiar mi-era foame, ok??).