Insist. When Violin Meets Guitar, azi, la Ceainăria 5

Încep prin a vă mărturisi că n-am fost niciodată la ceainăria asta. Nici nu știam că există, dar din ce citesc pe net e un loc foarte drăguț. Apoi, dacă vă imaginați că am vreun scop ascuns pentru care tot scriu despre When Violin Meets Guitar, puteți să nu vă mai imaginați. Singurul motiv pentru care vă tot bat la cap cu asta este că îmi plac la nebunie și că cele 3 experimente de oameni duși la spectacolele lor s-au soldat cu multă încântare din partea amicilor mei, mulțumiri cu ochi umezi că i-am adus, aplauze la scenă deschisă și așa mai departe. Cred că e ceva despre care merita scris, ceva care merită experimentat, așa că o să-mi bat gura până o să vedeți de ce mă comport așa :).

Bon. Aseară am fost la Fire, la concert, a fost supertare. Am făcut rezervare pentru vreo 10 oameni, dar au venit vreo 14. Ăia de la bar ne-au urat la mulți ani, au crezut, bieții, că aniversăm ceva. Da’ de unde – eram noi, adunătura de groupies, cu noi (din ce în ce mai mulți) acoliți la fiecare concert. Vă pot obține mărturii, cred că pot să filmez și niște testimoniale cu telefonul, mai ceva ca în reclamele la margarină (hmmm, chiar aș putea să fac chestia asta).

Așaa. Și uite că azi am aflat că mai există un concert săptămâna asta, la această Ceainărie 5, din zona Principatele Unite/Unirii (strada Olimpului 13), și anume chiar azi la ora 20.00. Numărul de telefon pentru rezervări este (+40) 734 847 594, iar intrarea costă 15 lei. O nimica toată pentru minunăția de seară care vă așteaptă. Pe mine nu cred că mă mai țin puterile, m-am întins mai mult decât îmi era plapuma aseară, iar acum îmi e un somn frate cu nebunia, dar insist, insist, dacă n-aveți planuri în seara asta și vreți unele – iată. Servit, pe tavă. La botul calului, cum poetic s-ar zice.

Dixtracțe plăcută!

One thought on “Insist. When Violin Meets Guitar, azi, la Ceainăria 5”

Comments are closed.