Midnight in Paris

Sunt mult în urmă. N-am apucat să povestesc multe, despre viață, despre muzică, despre biserica de lemn de la Jupânești, despre petreceri. Despre cum oamenii îți bat obrazul că de când te-ai măritat nu-i mai cauți din simplul motiv că au găsit un motiv – alminteri nici ei nu prea dau semne de viață, dar, hei, ei nu au un motiv anume. Dar au obișnuința celui care e în general căutat de alții. La mine – it must be it, must be the married life. It’s not, vă zic, life’s pretty much the same, oricât de dezamăgitor ar suna asta 😀 (eu zic că e de bine).

Încerc să recuperez distanța și încep prin a vă povesti de cel mai recent film al lui Woody Allen. La care am fost cu fostul meu prieten, actualul soț într-o seară destul de gri de luni.

Doar că atunci când am ieșit de la film, seara nu mai era gri. Era albăstruie cu tente lila și parfum franțuzesc.

Filmul e foarte frumos. E o gură de oxigen pigmentată cu frumos. Woody trebuie că trece printr-o perioadă pufoasă a vieții, bașca pigmentată cu concluzii înțelepte. După un You Will Meet A Tall Dark Stranger care nu prea mi-a plăcut, Woody Allen urca iar sus, sus în topul meu. Așadar eu zic să mergeți să vedeți filmul. Dali și Hemingway sunt nemaipomeniți.

Mâine, când e posibil să am mai mult chef de viață, o să vă povestesc despre monumentul istoric de la mine de la țară, despre care se pare că știe și Costin Gheorghe. În seara asta merg să văd și Pina, cu … suspans! Nu, nu cu fostul prieten actualul soț, ci cu mama fostului prieten actual soț, adică actuala soacră.

Soundtrackul lui Midnight In Paris ține cu succes loc și de muzica zilei, așa că iată:

9 thoughts on “Midnight in Paris”

  1. Mnah, e plină lumea de ciudaţi ca mine, apparently, că are peste 8 pe IMDB :))).
    Acum fără glumă, as zice exact invers la fiecare liniuţă :).

  2. L-am văzut atunci, in 2006, eram singură pe acasă și destul de depresivă. Țin minte că mi-a plăcut mult dpdv imagine – culori, astea. Dar nu le-aș compara de niciun fel. E ca și cum aș compara tom și jerry cu țestoasele ninja sau așa.

  3. Observație, după un studiu amănunțit al review-urilor. Nu există așa și așa, există doar loved it vai ce tare a fost sau hated it – woody mori etc.
    Nici pe rottentomatoes nu stă foarte rău… 92% eu zic că e onorabil.

  4. nu erau de comparat, si imi pare ca ai ramas din el cu ce trebuia. eram curios de metrologie 🙂 de obicei pic cu tine fix-pe-fix la filme. iar pe asta (MiP) impreuna cu mai toti prietenii mei l-am urat cu spume 🙂

  5. L-am vazut vineri seara, mi-a placut la nebunie! Adriana (Cotillard) este superba, iar Hemingway un vis :). De la Vicky. Cristina. Barcelona. nu m-am mai simtit atat de bine la un film :).

Comments are closed.