Am învins!!!

Țineți minte ce vă ziceam de puzzle? Ei – ziua istorică a venit! L-am terminat!!!

Da, știu, imaginea e neclară – atât de entuziasmată sunt, că nu am răbdare să scot camera, să suflu praful, să iau cardul, să… Poză cu telefonul și gata. Și deh, n-am telefon șmecher ca voi, tot cu Nokia de gât.

Din imaginea finală lipsesc două piese, pe care le-am pierdut acum un an, când am târâit piesele pe covor degeaba câteva luni. Dar mă declar satisfăcută.

Plus că, drept răsplată pentru așa muncă sisifică, primesc în dar… CLĂTITE!!! În timp ce tastez (și ascult ce se vede mai jos în post) de la bucătărie vine aromă de prăjeală ce urmează a fi umplută cu felurite dulcețuri. Miaaam. (ok, recunosc, se aude și meciul undeva pe final. Și meciul și Brindisi – deh, e greu să găsești un mix bun).

NEXT IN LINE!!! (îmi vine să mă duc chiar acum să cumpăr alt puzzle. Sunt defectă? Unde mi-am pus manualul de instrucțiuni?)

Dar să lăsăm asta. Trebuie neapărat să sărbătorim. Altă coloană sonoră nu îmi vine în minte:

4 thoughts on “Am învins!!!”

  1. Felicitări! You rock & rule! Eu n-am încercat niciodată un puzzle aşa de mare, m-ai făcut curioasă şi voi lua unul. La fix e şi muzica! What better than Brindisi…Să ai o zi bună şi să sărbătoreşti victoria. ‘Clătite’ sounds yammmyyyy! Pup. A

  2. Am muncit la el zile și nopți :))). Încă nu l-am stricat, nu-mi vine. O să-l stric cand cumpăr altul (intenționez să mă arunc la unul mai mic).

  3. Poate o sa ti se para kitschos, dar o cunostinta de-a mea, care lucrase impreuna cu copiii la un astfel de mega puzzle foarte frumos, nu s-a indurat sa-l strice si s-a hotarat sa-l inrameze (simplu, un cadru de lemn). Nu arata deloc aiurea pe perete, chiar parea un soi mai altfel de decoratiune interioara. E o sugestie 🙂

  4. M-am gândit să-l înrămez, însă îmi lipsesc două piese. Oricum, tocmai m-am apucat de altul! 🙂 Nu mi se pare kitschos, depinde în ce context e și ce imagine are.

Comments are closed.